fbpx

Dispută balcanică în weekendul freestyle la Arena Platoș

Dispută balcanică în weekendul freestyle la Arena Platoș

Trei evenimente au avut loc în weekend la Arena Platoș Păltiniș, Arena Freestyle Open, o nouă etapă a World Rookie Tour și World Snowboard Day, sărbătoare internațională prezentă, din nou, și la Păltiniș.

Weekendul a debutat cu Arena Freestyle Open, cea mai importantă competiție de profil din țară. Cândva etapă a unui campionat național, concursul de la Păltiniș a devenit un adevărat spectacol, cu sportivi ce își îmbunătățesc considerabil tehnica de la an la an. 38 de concurenți, dintre care 8 schiori, s-au aliniat la linia de start în fun-park-ul complexului, pregătit pe patru terase cu elemente de dificultate mică, medie și mare.

Cei mai tineri dintre concurenții Arena Freestyle Open s-au întrecut duminică pentru câte un loc în marea finală a World Rookie Tour ce anul acesta va avea loc la Kaprun, în Austria.

Tot duminică, cu ocazia World Snowboard Day, Burton Learn to Ride Project, Boarder`s Store și Arena Platoș Păltiniș au adus un strop de fericire copiilor de la Fundația Un Copil, O Speranță. Micuții au învățat tainele snowboardului de la instructorii Burton și au petrecut o zi minunată, în aerul curat al stațiunii Păltiniș.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!