Jurnalistul și scriitorul Jimmy Ionescu a lansat ediția a II-a a volumului ”Portavioane la atac”

Jurnalistul și scriitorul Jimmy Ionescu a lansat ediția a II-a a volumului ”Portavioane la atac”

Evenimentul editorial al lunii a avut loc joi 26 Mai a.c. la Centrul Cultural Casa Schuller acolo unde jurnalistul și scriitorul Ion Mihai Ionescu a lansat ediția a II-a a volumului ”Portavioane la atac”. Cu ocazia lansării ediției cu numărul 2 a volumului, la Mediaș a fost prezent Viceamiralul (r) Dorin Dănilă, președintele Clubului Amiralilor din România, fost șef al Statului Major al Forțelor Navale Române între anii 2006-2010.

De asemenea despre volum au mai vorbit dr. Vasile Mărculeț și fostul senator Mircea Vâlcu cel care în calitate de parlamentar a vizitat baza navală a U.S. Pacific Fleet din San Diego SUA în cadrul parteneriatului României cu NATO. Cartea proaspăt lansată a fost premiată de Clubul Amiralilor din România.

GALERIE FOTO

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

About Casian Soneriu

Casian Șoneriu aici. Scriu pe Mediaș Live de la 17 ani, iar acum am aproape 20. A trecut ceva vreme! :D Între timp am devenit jurnalist PRO TV, dar textele de pe Mediaș Live rămân speciale pentru mine. Ne cititm aici și ne vedem la cele mai interesante evenimente din Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!