S-a încheiat ediția a XII-a a Festivalului Medieval

S-a încheiat ediția a XII-a a Festivalului Medieval

Festivalul Medieval  „Mediaș – Cetate Medievală – târg de meșteșuguri vii” ediția a XII-a s-a încheiat cu succes și în acest an. Pe parcursul a trei zile medieșeni și oaspeți de pretutindeni,  sau bucurat de tradiția şi istoria breslelor care a fost pusă în valoare de Calfele călătoare si cei 70 de meșteșugari sosiți in Mediaș special pentru acest eveniment.

În cadrul acestor zile de sărbătoare, publicul a avut ocazia să vadă spectacole pline de culoare cu muzica de calitate, statui vivante, animații stradale, demonstrații de lupte, teatru stradal, dansuri medievale, spectacole pirotehnice, obiceiuri şi tradiții de la curtea domnească.

La deschiderea evenimentului alături de domnul primar Gheorghe Roman și domnișoara viceprimar Christine Thellmann au luat parte domul prefect Cristian Roman, vicepreședintele consiliului județean Marcel Luca, domnul consilier județean Constantin Șovăială, primari din zona de nord a județului Sibiu, consilieri locali și personalități ale culturii medieșene care au fost prezenți și pe durata întregului festival.

De asemenea, toate turnurile medievale din Mediaș, reabilitate în cadrul proiectului de reabilitare a zidurilor și turnurilor Cetății Mediaș, au putut fi vizitate pe toată durata festivalului.

Galerie foto

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!