Tabăra de înot, organizată de tinerii maghiari din Mediaș

Tabăra de înot, organizată de tinerii maghiari din Mediaș

Tabăra de înot, organizată de tinerii maghiari din Mediaș, la a 6-a ediție

Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș dă startul celei de a VI.-a ediții a Taberei de Înot, organizat în cadrul proiectului „Europa Minorităților” în perioada 17 iulie – 23 iulie 2016. Aflat la cea de a 6-a ediție, proiectul se va desfășura în localitatea Vlăhița, Campingul Napsugár din județul Harghita. Anul acesta tabăra are 80 de protagoniști, care vor avea ocazia să işi însușească cel puțin una din cele patru stiluri de înot.

1 (1)

Programul taberei include ore de înot, jocuri în echipă,  sesiuni cultural-educative, artistice şi foc de tabără.

Scopul proiectului a rămas neschimbat față de edițiile precedente, tema principală fiind înotul, dar totodată se pune accentul și pe situația actuală a tinerilor privind implicarea acestora în viața comunității, precum dezvoltarea şi diversificarea acțiunilor de timp liber și implicit prezentarea unui stil de viață sănătos” a declarat Balázs Botond președintele asociației.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care pun accentul tinerii organizatori este întărirea şi dezvoltarea relațiilor dintre tinerii maghiari din județul Sibiu, menținerea unei nevoi de comunicare pe care acești tineri o pot dezvolta în limba maternă, și schimbului de experiență dintre ei.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!