Promoveaza-te in revista MediasLive nr. 5

Promoveaza-te in revista MediasLive nr. 5

De ce MediasLive?

Credem în potențialul turistic și comercial al orașului Mediaș și il considerăm unul dintre cele mai frumoase localități din Transilvania. Suntem siguri ca printr-o mai bună comunicare între toți factorii importanți – companii – locuitori – administrație publică locală – putem contribui la dezvoltarea orașului.

Proiectul MediasLive s-a dezvoltat ca o necesitate, în lipsa unui concept unitar de promovare a mediului de afaceri și a potențialului turistic. Se adreseaza atât localnicilor, cat și turiștilor care aleg să viziteze zona noastră.
Proiectul este format din revista tipărită, portal on-line și comunitate virtuală, vi le prezentăm mai jos:

Pagina de Facebook MediasLive

Avand peste 7900 de fani, informatiile publicate pe pagina de Facebook MediasLive ajung, organic sau prin postari platite, la peste 25.000 de iubitori ai orasului saptamanal. Publicam oferte, evenimente, imagini, articole interesante si organizam diferite concursuri si sondaje. Pana acum, in 2016 cele 740 de materiale postate au ajuns la peste 2 milioane utilizatori.

Grupul Medias

Grupul Medias de pe Facebook este prima astfel de comunitate organizata si numara peste 5800 de membrii. Aici poti afla informatii utile, stiri, evenimente, locuri de munca si poti interactiona cu ceilalti membrii. Alatura-te si tu grupului Medias!

Revista MediasLive conține informații utile despre locuri, oameni și afaceri din Mediaș, este un mod inedit de promovare a ofertelor companiilor de top din Mediaș.  Revista  este bianuala și are un tiraj de 5000 de exemplare, in format A5, full color, cu hartie glossy de cea mai buna calitate. Este distribuită în hoteluri, restaurante, terase, saloane de așteptare, instituții publice,  magazine, centre de informare, locuri de agrement și la cele mai importante evenimente culturale și sportive. Peste 50 de companii au ales să se promoveze în primele patru numere ale revistei.

Parteneriat pentru promovare

Pe parcursul celor 6 luni de valabilitate a revistei, oferim ca bonus 3 articole de promovare pe MediasLive.ro și în comunitatea din Social Media, aceste articole pot fi promoții, anunțuri de angajare, evenimente sau orice alte informații pe care doriți să le transmiteți medieșenilor. Valoare bonusului este de 120 euro ( pentru minim 1/2 pagină). De asemenea este inclusa aparitia gratuita pe portalul www.mediaslive.ro (valoare bonus 150 lei)

De asemenea exista posibilitatea organizarii de concursuri și campanii promoționale dedicate.

Pentru promovare in numarul 5 va rugam sa ne contactati (termen limita 24 Noiembrie 2016):

Anamaria Szabo – Consultant vânzări
Tel: 0742 387 976, E-mail: anamaria@vitamina-marketing.eu

Feri Teglas – project manager

Tel: 0744828120, E-mail: info@vitamina-marketing.eu

Rasfoieste numarul anterior:

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Comments (1)

  1. Pingback: Promoveaza-ti afacerea prin Mediaslive! - Medias News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!