Aproape 100 de concurenți în competițiile 4XCross la Arena Platoș Păltiniș

Aproape 100 de concurenți în competițiile 4XCross la Arena Platoș Păltiniș

Unii dintre cei mai experimentați sportivi în sporturile de iarnă au poposit în weekend la Arena Platoș Păltiniș pentru două dintre cele mai spectaculoase concursuri ale sezonului.

Sâmbătă, 14.01.2017, a fost ziua schiorilor și boarderilor, participarea la concursul de cross fiind extrem de numeroasă, 18 concurenți la categoria ski și 24 la categoria snowboard, veniți din toate colțurile țării. Duminică, 15.01.2017, schiurile și plăcile au luat loc în rastel și au fost înlocuite de biciclete. 47 de concurenți din București, Cluj, Brașov, Botoșani, Hunedoara, Timișoara, Alba, Bistrița, Târgu Mureș și multe alte localități s-au înscris la start în acest concurs-spectacol.

Fun-park-ul complexului va fi complet reamenajat în aceste zile pentru alte două concursuri spectacol ce vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Arena Platoș Freestyle Open și o nouă etapă a World Rookie Tour vor aduce pe pârtie unii dintre cei mai spectaculoși schiori și snowboarderi din întreaga lume. Traseul de concurs va fi reamenajat pe patru platforme, cu kickere, țevi și box-uri pentru a permite concurenților trick-uri cât mai spectaculoase.

Iar concursurile nu sunt singura surpriză a weekendului ce urmează. Sâmbătă seara, în 21 ianuarie, va avea loc primul concert în apreski-ul complexului. Suburbia 11 este o trupă sibiană apărută recent în peisajul muzical local, și promovează rock-ul alternativ, punk, reggae sau ska. Concertul va fi urmat de un party animat de DJ Mikeone din Cluj.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!