Dispută balcanică în weekendul freestyle la Arena Platoș

Dispută balcanică în weekendul freestyle la Arena Platoș

Trei evenimente au avut loc în weekend la Arena Platoș Păltiniș, Arena Freestyle Open, o nouă etapă a World Rookie Tour și World Snowboard Day, sărbătoare internațională prezentă, din nou, și la Păltiniș.

Weekendul a debutat cu Arena Freestyle Open, cea mai importantă competiție de profil din țară. Cândva etapă a unui campionat național, concursul de la Păltiniș a devenit un adevărat spectacol, cu sportivi ce își îmbunătățesc considerabil tehnica de la an la an. 38 de concurenți, dintre care 8 schiori, s-au aliniat la linia de start în fun-park-ul complexului, pregătit pe patru terase cu elemente de dificultate mică, medie și mare.

Cei mai tineri dintre concurenții Arena Freestyle Open s-au întrecut duminică pentru câte un loc în marea finală a World Rookie Tour ce anul acesta va avea loc la Kaprun, în Austria.

Tot duminică, cu ocazia World Snowboard Day, Burton Learn to Ride Project, Boarder`s Store și Arena Platoș Păltiniș au adus un strop de fericire copiilor de la Fundația Un Copil, O Speranță. Micuții au învățat tainele snowboardului de la instructorii Burton și au petrecut o zi minunată, în aerul curat al stațiunii Păltiniș.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!