Weekend pentru familii la Arena Platoș Păltiniș

Weekend pentru familii la Arena Platoș Păltiniș

 

Ultimul weekend al vârfului de sezon în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș este dedicat în totalitate familiilor. Sâmbătă și duminică, cei mici dar și cei mari se vor întrece atât pe sănii cât și pe schiuri.

Primul dintre cele două concursuri, cel de săniuțe, va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie. Înscrierea în concurs este gratuită iar concurenții vor urca în vârful pârtiei cu telescaunul.

Premiile oferite de Decathlon sunt pe măsura efortului, un voucher de cumpărături de 500 de lei pentru locul I, de 300 de lei pentru locul secund și de 200 de lei pentru ultimul concurent de pe podium. Concursul începe la ora 14.

Duminică, rivalitatea dintre familiile de schiori din zonă își consumă un nou episod. Cea de-a patra ediție a acestui concurs începe la ora 11. Înscrierile se fac în apreski între orele 8 și 9:30 iar la ora 10 va avea loc ședința tehnică la linia de start.

Înscrierea în concurs este gratuită. Locul I este recompensat cu un voucher Decathlon în valoare de 1000 de lei, locul secund cu un voucher de 700 de lei iar locul III va putea cumpăra produse în valoare de 300 de lei.

O dată cu încheierea primei perioade de vârf de sezon, complexul de ski și snowboard va trece, începând de luni, la un nou program de funcționare. Pârtiile vor fi deschise în fiecare zi, după următorul program. Luni, între 10 și 16, doar pârtia Arena. Marți și joi toate pârtiile sunt deschise între 10 și 16. Miercuri va fi deschis între 10 și 21:30, vineri între 10 și 17, sâmbătă între 9 și 21:30 iar duminica între 9 și 17. Următorul vârf de sezon începe în 4 februarie și se încheie în 12 februarie.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!