Sandra Danciu, elevă a SNG, calificată la faza națională a două olimpiade școlare

Sandra Danciu, elevă a SNG, calificată la faza națională a două olimpiade școlare

Sandra Danciu este o elevă model a Liceului Tehnologic “Școala Națională de Gaz” din Mediaș, anul acesta impresionând prin rezultate excelente la olimpiada de limba și literatura română, cât și la olimpiada de limba engleză. Fiind în clasa a 10-a, aceasta s-a clasat prima pe județ la ambele discipline, diferențele de punctaj fiind consistente. De precizat ar fi faptul că nu este nicio premieră pentru eleva SNG-ului să se califice la faza națională a olimpiadelor școlare, fiind mai degrabă o tradiție.

Însă, din păcate, perioada desfășurării celor două olimpiade coincide, iar eleva va trebui să aleagă dacă va merge în capitala Marii Uniri, Albă Iulia, “luptând” în limba română sau va alege orașul lalelelor, Pitești, pentru a participa la olimpiada de limbă engleză.

Trebuie să fim mândri că Mediașul are elevi capabili să reprezinte județul, că are elevi cu potențial și trebuie să îi încurajăm. Română, matematică, informatică, engleză, geografie, religie sunt doar o mică parte din disciplinele la care vor concura elevii Mediașului, reprezentanți ai județului Sibiu, la faza națională.

Mult succes, Sandra Danciu! Mult succes tuturor! Suntem cu totii alaturi de voi! 🙂

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!