Concurs “Antreprenorii Viitorului”

Concurs “Antreprenorii Viitorului”

Concurs de planuri de afaceri “Antreprenorii Viitorului” – provocare pentru elevii medieseni

Clubul Medias Networking in parteneriat cu Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave invita tinerii intre 14 si 19 ani la concursul de planuri de afaceri “Antreprenorii viitorului”.

Scopul concursului este promovarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor. Concursul se va desfasura in paralel in Medias si Tarnaveni in perioada 10.04 – 17.05.2017 conform urmatorului program:

– 10.04 – 10.05 – primirea planurilor de afaceri

– 10.05 – 17.05 – semifinale (selectia se va face separat in fiecare locatie a concursului)

– 17.05 – sustinerea live a planurilor de afaceri in finala si premierea concursului

Participantii se pot grupa in echipe de maxim 3 persoane iar pentru a participa trebuie sa trimita prin e-mail la adresa contact@mediasnetworking.ro, pe sablonul concursului (click pentru download) un plan de afaceri care sa tina cont de urmatoarele aspecte:

– Ideea de afacere trebuie sa raspunda unei nevoi din piata locala, regionala, nationala sau internationala, din orice domeniu de activitate
– Planul de afaceri sa poata fi implementat
– Toate informatiile din cadrul sablonului sa fie completate si argumentate

Juriul concursului este compus din oameni de afaceri, membrii ai Medias Networking Club si ASITAR Tarnaveni si va fi anuntat nominal inainte de premiere.  Se vor premia primele 3 planuri de afaceri cu cel mai mare punctaj conform grilei de evaluare din Anexa 2. Premiile oferite sunt in bani, respectiv produse/servicii ale membrilor Medias Networking Club si ASITAR,  dupa cum urmeaza: Premiul 1 – 1200 lei, Premiul 2 – 900 lei si Premiul 3 – 600 lei. Castigatorul concursului va primi suport in cazul implementarii efective a  planului de afaceri.

Regulamentul complet, sablonul si grila de evaluare se regasesc la adresa: http://mediasnetworking.ro/concurs-planuri-de-afaceri-antreprenorii-viitorului/

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!