Finantare pentru idei de afaceri la #Medias

Finantare pentru idei de afaceri la #Medias

Asociația Caritas-Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, în calitate de Beneficiar, anunță începerea proiectului Antreprenor la Centru – Competitivitate economică și acțiuni de creștere a ocupării în Regiunea Centru, finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară: 3 – Locuri de muncă pentru toți. Proiectul se implementează în Regiunea Centru, în parteneriat cu Organizația Centrală a Familiilor Kolping din România, pe o durată de 36 luni și are un buget de 14.728.674,88 lei.
Proiectul urmărește formarea în domeniul antreprenorial a 350 de persoane care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru și care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă, în mediul urban. Se vor oferi participanților servicii de consiliere, consultanță antreprenorială, iar în urma unui concurs de planuri de afaceri, vor fi selectate 61 de persoane care vor primi o subvenție de la 25.000 Euro la 37.000 Euro, pentru înființarea și dezvoltare unor afaceri, care vor genera crearea a 122 de noi locuri de muncă. Pentru funcționarea întreprinderilor nou create, acestea vor fi monitorizate și vor primi sprijin specific în vederea dezvoltării și sustenabilității.

Cei interesați sa facă parte din grupul țintă al proiectului sunt rugați să acceseze paginile de web: www.caritas-blaj.ro, www.kolping.ro – unde vor fi postate toate condițiile de înscriere.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Date contact: manager proiect Anușcă Nicolae: 0258-712228;
e-mail: antreprenorlacentru@caritas-blaj.ro
Caritas Mitropolitan

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!