Inaugurare sediu Dressel+Hoefner Internațional la Medias – 17 Mai 2018

Inaugurare sediu Dressel+Hoefner Internațional la Medias – 17 Mai 2018

Compania Dressel+Hoefner Internațional, parte a renumitului grup Welp, unul din principalii furnizori premium pentru producatorii internationali de autoturisme si autoutilitare isi deschide un nou sediu la Medias, jud. Sibiu. Evenimentul va avea loc in data de 17 Mai 2018, de la ora 10:00

Compania Dressel+Hoefner Internațional detine in prezent 20 mașini injecție mase plastice dotate cu cele mai înalte standarde de automatizare, de diferite capacități, ștanțe, aparat trovalizare, module de asamblare și montaj. De asemenea, sculăria existentă deservește direct producției.

Începând cu anul 2018, firma Dressel+Hoefner Internațional SRL face parte din renumitul grup Welp care este unul din principalii furnizori premium pentru producatorii internationali de autoturisme si autoutilitare. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea mașinilor individuale, inclusiv blindarea acestora.

Joi, 17 Mai 2018 de la ora 10:00 are loc inaugurarea oficiala a noului sediu situat pe Strada Rora Mare, Nr. 75, Mediaș.

Compania va invita sa luati parte la evenimentul de inaugurare. Pentru confirmarea participarii va rugam apelati 0744828120.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!