Liceenii aleg noua echipă a Consiliului Local al Tinerilor + Interviu cu Primarul Sandra Danciu

Liceenii aleg noua echipă a Consiliului Local al Tinerilor + Interviu cu Primarul Sandra Danciu

Tinerii din cele 5 licee medieșene își vor alege noi reprezentanți în Consiliul Local al Tinerilor (CLT). Astfel, în data de 23 mai 2019, elevii tuturor claselor a IX- a și a X-a din cele 5 licee din municipiul nostru vor vota 21 de noi consilieri ai tinerilor. Mandatul unui Consiliu Local al Tinerilor este de 2 ani, iar la alegerea ca și consilier pot participa toți liceenii din clasele a IX-a și a X-a care îndeplinesc anumite condiții, stipulate de regulamentul CLT.

Pentru cele 21 de locuri din consiliu s-au înscris 45 de elevi din cele 5 licee medieșene. În urma validării tinerilor consilieri, din rândul acestora vor fi aleși primarul, viceprimarul și secretarul Consiliului Local al Tinerilor, în data de 28 mai 2019.

Scurt interviu cu Primarul Sandra Danciu

Am stat de vorbă și cu încă Primarul CLT, Sandra Danciu. Aceasta le mulțumește membrilor echipei pe care a condus-o timp de 2 ani și urează succes următoarei generații CLT.

”Sunt recunoscătoare colegilor mei din consiliu, oameni alături de care 2 ani de mandat au părut mai degrabă 2 luni, precum și reprezentanților Primăriei Mediaș pentru susținerea și respectul cu care proiectele noastre au fost tratate. Deși în România voluntariatul nu reprezintă deocamdată un criteriu necesar pentru înscrierea în învățământul superior, cred cu tărie că nicio altă activitate școlară sau extrașcolară nu poate forma un tânăr într-o asemenea manieră cum o face implicarea, devotamentul și munca în echipă. Toate acestea sunt elemente prin care, consider eu, consilierii CLT se disting la nivel local pe parcursul mandatului lor și care le sunt extrem de utile ulterior. Sper să am oportunitatea de a privi către activitatea următoarelor generații CLT și să ne fi depășit din punct din vedere al implicării și inspirației”, Sandra Danciu, Primar CLT.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!