Cum s-a desfasurat a III-a editie a Cupei Aprov la mini-fotbal

Cum s-a desfasurat a III-a editie a Cupei Aprov la mini-fotbal

Cupa Aprov la minifotbal, editia a III-a, s-a desfasurat Sambata 6 Iulie 2019, la Baza Sportiva Gaz Metan si a reunit la start nu mai putin de 10 echipe.  Scopul competitiei este de a promova sportul si de a celebra prietenia si atitudinea fair-play.

In urma meciurilor disputate, echipa STAS s-a impus in finala in fata celor de la LUEMMA in timp ce Primaria Medias si Politia Medias au impartit locul 3. Este a doua victorie pentru STAS la Cupa Aprov dupa ce a castigat si prima editie.

Competitia care s-a desfasurat sambata trecuta s-a bucurat de sprijinul mai multor parteneri, fiecare oferind premii echipelor participante: CESAL , BRAVO, KOBER, POLICOLOR, DURAZIV, HOLCIM, IMCOP, FRIA TECHNIC WELD, FERRO, BRAMAC, MELINDA INSTAL, TEMAD, VALROM.

Au existat si doua premii speciale pentru performerii competitiei.  Astfel Ilas Andrei a fost desemnat cel mai bun jucator in timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a fost acordat lui Szambati Christian.

Competitia devine incet, dar sigur una de traditie. Primele doua editii au fost castigate de STAS respective Rapid Construct.

Felicitari castigatorilor si tuturor echipelor participante!

GALERIE FOTO

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!