Hanul Greweln se reinventeaza sub administrarea SN DECO

Saptamana trecuta, in cadrul unei licitatii publice, Hanul Greweln din Medias a trecut in administrarea firmei Dobemar SRL, partea a grupului SN DECO.

Medias Live a participat ieri la o intalnire informala cu familia Draser (proprietarii grupului SN DECO) si reprezentanti ai presei si va transmit cateva informatii cu privire la viziunea acestora legata de dezvoltarea Hanului Greweln. Administratorii isi doresc o schimbare radicala in tot ceea ce inseamna hanul si au inceput deja lucrarile in exterior si interior in colaborare cu firme specializate de proiectare si design. De precizat ca parcul de joaca nu face obiectul contractului dintre administratia locala si firma Doberman.

In ceea ce priveste specificul restaurantului acesta va fi o combinatie armonioasa intre gastronomia romaneasca, saseasca si maghiara, sub indrumarea chef Tiberiu Csiszer. Divizia de catering a restaurantului va asigura masa zilnica pentru angajatii grupului SN DECO si nu numai.

Cele 7 camere ale pensiunii vor avea de asemenea parte de un design nou. Administratorii preconizeaza ca restaurantul va fi redeschis pana la sfarsitul anului 2019.

Iata si o schita a proiectului pentru exterior.

Managerul restaurantului este domnul Ovidiu Stoica, mai jos o declaratie pe postul local NOVA TV:

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!