InVogue Studio by Alexandra Comerzan – Pasiunea dusă la nivel de business

InVogue Studio by Alexandra Comerzan – Pasiunea dusă la nivel de business

Continuăm seria reportajelor Mediaș Live, iar de această dată stăm de vorbă cu Alexandra Comerzan. O tânără ambițioasă care de curând a deschis în Mediaș un salon cu servicii complexe. Este vorba de In Vogue Studio. Mai multe vom afla în rândurile ce urmează! 🙂

Buna Alexandra, pentru inceput te rog sa te prezinti. Cine este Alexandra Comerzan omul care a dat nastere conceptului In Vogue Studio

Buna! Alexandra Comerzan, îmi place să spun că este un om visător, muncitor, pasionat și foarte încrezător în sine! Am intrat în industria înfrumusețării la vârsta de 20 de ani cu pași mici, și încă de atunci visez să ajung unde sunt acum, să le redau încrederea în sine clientelor mele, și nu aș putea face acest lucru dacă nu aș avea o gamă largă de servicii de calitate superioară, și ajunsă aici, am creat conceptul de InVogue Studio pentru a le fi mai usor clientelor să mă identifice pe piață.

De unde vine pasiunea pentru make up?

Pasiunea mea pentru machiaj a luat naștere în copilărie. Când aveam vreo 5-6 ani îi luam produsele de machiaj mătușii mele și îmi machiam toate păpușile! Era o artă pentru mine, dar pentru mătușa mea era o mare tristețe deoarece îi consumam toate produsele pe păpușile mele. Iubesc mult puterea și încrederea pe care mi-o dă machiajul, și faptul că pot crea artă pe clientele mele.

De ce InVogue Studio? Cum ti-a venit inspiratia pentru aceasta denumire?

InVogue Studio, a fost “titlul câștigator”! Inițial am început de la cuvântul “Vogue” ceea ce înseamnă vogă, modă și consider că mă reprezintă, deoarece mereu vreau să aduc un plus serviciilor mele, și caut mereu cursuri care mă ajută să fiu la modă. Și având acest prim cuvânt am considerat că are nevoie de mai mult, pentru ca oamenii să înțeleagă incă de când aud acest nume că serviciile noastre sunt complexe și includ și machiajul de studio, marea mea pasiune. Și asa a aparut InVogue Studio, bineînțeles după o sedință de familie, pentru ca părerea lor conteaza cel mai mult!

Pe langa servicii “clasice” ai adus si impachetari, criolipoliza, presoterapie și o mulțime de masaje. Cât de cerute sunt noile servicii?

Consider că femeia modernă nu mai are suficient timp pentru ea și asta o face să apeleze la servicii de slăbire, tonifiere și alte tratamente corporale și faciale pentru a arăta bine într-un timp relativ scurt, fără efort fizic. Noile servicii sunt o încântare atât pentru doamne cât și pentru domni, având rezultate spectaculoase.

Cât de receptivi sunt oamenii din zonă? Preferă un salon profesional sau se merge încă pe modelul ”cunosc pe cineva care cunoaște pe altcineva care știe să facă masaj mai ieftin” ?

În zona noastră oamenii sunt foarte receptivi la serviciile noi și apelează cu încredere. Am fost placut surprinsă de numărul mare de bărbați care au achiziționat vouchere cadou, pentru soțiile, mamele sau prietenele lor în mare parte pentru masaj, ceea ce înseamnă că pun preț pe calitatea serviciilor.

Este greu să ai un astfel de business într-un oraș relativ mic precum Mediașul?

Nu este deloc greu! Dacă faci un lucru de calitate și vi mereu cu ceva nou, succesul este garantat! Contează mult să pui suflet, să muncești mult, să fii la dispoziția clienților, să asculti nevoile lor și să le faci servicii la calitatea așteptărilor lor.

Care merge mai bine pentru afacerea ta? Promovarea social media sau transmiterea mesajului prin viu grai?

Promovarea social media mă ajută să le explic clienților, cu cuvintele mele, ce proceduri facem și care sunt rezultatele obținute de clienții noștri, ce proceduri noi avem, dar și ofertele pe care le facem lună de lună. Transmiterea mesajului prin viu grai este cea mai bună promovare! Aici se găsesc clienții foarte mulțumiți cu rezultate “pe viu” să zic așa nu doar în poză. Eu am nevoie de ambele tipuri de promovare, pentru a avea atât clienți fideli cât și clienți noi.

Acesta a fost reportajul cu Alexandra Comerzan. Mai multe detalii despre proiectul Alexandrei poți afla chiar de la salon (Strada Nicolae Iorga nr. 4) sau de pe Facebook – @InVogueStudio

GALERIE FOTO

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!