Olmed ECO LIFE – Povestea unui business in domeniul dezinfectiei, dezinsectiei si deratizarii

Olmed ECO LIFE – Povestea unui business in domeniul dezinfectiei, dezinsectiei si deratizarii

Continuăm seria reportajelor Mediaș Live cu povestea echipei Olmed ECO LIFE – dezinfectie, dezinsectie si deratizare

Salutare! În primă fază te rog să te prezinți. Cine este omul din spatele Olmed ECO LIFE? Cum ai ales acest domeniu și când ai început?

Ma numesc Olimpiu Fagarasan iar ca și descriere personală ce pot să spun, de mic copil mi-a plăcut  să mă implic, să ajut, asta poate și datorită faptului că am putut să fac aceste lucruri și sincer dacă ar fi să dau timpul înapoi nu pot regreta ceva. Mă consider un om simplu, am copilarit într-un orășel liniștit și frumos, Dumbrăveni, care și acum îmi e la suflet, provin dintr-o familie care face parte dintr-o clasă sociala medie care mi-a dat o educație bună bazată pe corectitudine și respect (pe această cale le mulțumesc), îmi place să iau lucrurile de la început , să le dezvolt și de ce nu să am o oarecare satisfacție în finalitatea lor cu succes….și până acum , în mare, mi-a cam reușit tot ceea ce am intreprins:)

Societatea am înființat-o în 2016. De fapt businessul ăsta l-am ‘moștenit’ de la o persoană draga mie și căreia pot spune că îi datorez în mare parte evoluția, deocamdată nu pot spune succesul, de până acum 🙂 Nu am luat chiar în serios lucrurile de la început, recunosc,asta în mare măsură și datorită pieței care era foarte reticentă la aceste servicii, cu toate că era obligată de legislație…și am luat-o așa încet, încet și am crescut de la an la an într-un mediu sănătos din punct de vedere al afacerii bazându-mă pe un colectiv excepțional și foarte important…de sprijinul familiei. Una peste alta eu sunt mulțumit de cum au evoluat lucrurile și asta, cred eu , e cel mai important.

Cu ce se ocupă în mod special echipa Olmed ECO LIFE?  Cui se adresează serviciile companiei? (firme și aria geografică)

Societatea se ocupă cu activități de dezinfecție, dezinsecție și deratizare. Am considerat încă de la început de drum că dacă ar fi să mă evidențiez în acest domeniu optez să merg pe calitate și seriozitate,soluțiile folosite fiind achiziționate în proporție de 80% de la unul dintre cei mai mari producători în domeniu, produse fabricate în Germania. Ca și clienți țintă am optat să lucrez doar cu persoanele juridice, momentan colaborăm cu societăți care își desfășoară activitatea în județele Sibiu, Mureș, Brașov, Alba. Nu a fost ușor să obțin acest portofoliu, a fost o întreagă poveste cu unii dintre ei, dar am crezut în ceea ce am spus mai sus și se pare că mi-a ieșit.

Cât de importante sunt dezinsecția, dezinfecția si deratizarea pentru o firmă?  Există și reglementări legale cu privire la acestea?

Aici ai atins un punct sensibil. Există o legislație în acest sens, legi care specifică obligativitatea societăților și instituților de stat să contracteze și să solicite operațiuni D.D.D. periodic. De existat există, dar deocamdată nu se prea respectă. Păcat că momentele prin care trecem ne fac să conștientizăm cât de important e să facem aceste operațiuni periodic. Până la urmă e vorba de sănătate publică. Dar să sperăm că o să fim sănătoși și lucrurile se vor schimba.

Ce sfaturi ai pentru medieșeni în această perioadă dificilă?

În primul rând le doresc sănătate! Sfatul meu e să respecte comunicările venite din partea instituților abilitate, să stea acasă și să se bucure de familie în aceste momente.

Crezi că după această lecție oferită de pandemia de Coronavirus, oamenii o să fie mai receptivi atunci când vine vorba de servicii de dezinfecție?
Nu stiu ce să zic, știu doar că pandemia asta ne-a învățat să ne spălăm pe mâini , 20 de secunde.:) Eu atât sper, și o să fiu foarte mulțumit dacă se întâmplă, că dupa toată nebunia asta să nu ne mai spălăm 20 de secunde, doar 10 și va fi minunat, iar noi ca societate să nu avem nici o solicitare de dezinfecție în următorii 10 ani!

Pentru multe afaceri este o perioadă critică. Cum se prezință situația în cazul Olmed ECO LIFE? Este aceasta perioada în care echipa e și mai solicitată decât în vremuri mai liniștite?

Întradevăr este o creștere în ceea ce înseamnă solicitări pe partea de dezinfecție dată fiind și situația actuală. Aici vreau să specific, în completarea glumei făcute mai devreme, că această operațiune nu este așa de solicitată în mod normal, operațiunile de dezinsecție și deratizare stând la baza  contractelor noastre.

Acesta a fost reportajul din această săptămână. Dorești detalii despre Olmed ECO LIFE? Telefon – 0735 314 172 – Mail – office.olmed@gmail.com – Facebook – @olmedecolife

Vă dăm din nou întâlnire joia viitoare. Tot aici pe www.mediaslive.ro. Până atunci comentăm cele mai de actualitate subiecte pe pagina noastră de Facebook – @MediasLive

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!