Muzeul Gazelor Naturale a aniversat 10 ani de activitate

Muzeul Gazelor Naturale a aniversat 10 ani de activitate

În urmă cu 10 ani la data de 13 Iunie, Muzeul Gazelor Naturale Mediaș își deschidea pentru prima dată porțile.

În anul 2010 clădirea fostei maternități primea o nouă destinație, în urma concesiunării făcute de Primăria Mediaș, celor de la Romgaz.

‘Muzeul Gazelor Naturale şi -a deschis porţile larg pentru public pe data de 13 iunie 2010. Se împlinesc aşadar 10 ani. Un deceniu dedicat oamenilor, de la mic la mare, toţi cei care ne-au trecut pragul în aceasta perioadă. Le-am oferit ghidaje de specialitate, prin care istoria gazului metan, veche de peste 110 ani am dezvaluit-o aşa cum s-a derulat. Am realizat vernisaje de excepţie, cu şi despre artişti din toate domeniile. Evenimente editoriale de înaltă ţinută literară şi ştiintifică. Am promovat oamenii care şi-au pus amprenta în Cartea de Onoare a gaziştilor. Şi, exemplele pot continua. Vom continua! În acelaşi mod şi chiar mai bine! Urmaţi-ne, vizitati-ne şi fiţi alături de noi! Vă mulţumim!, spun reprezentanţii instituţiei de cultură medieşene, transmit reprezentanții Muzeului.

10 ani de activitate

Centrul de Documentare și Informare și-a deschis larg porțile pentru public pe data de 13 iunie 2010. Un deceniu dedicat oamenilor, de la mic la mare, tuturor celor care i-au trecut pragul în această perioadă.În tot acest timp, Muzeul Gazelor Naturale, așa cum este cunoscut publicului larg, a fost ghidat de viziunea de cercetare, muzeificare și diseminarea informației, respectând tradiția și promovând industria gazeiferă. Muzeul Gazelor Naturale s-a implicat activ în organizarea de evenimente de responsabilitate socială educațională, culturală și de mediu, respectând cinci valori care stau la baza strategiei de performanță durabilă:documentare, informare, calitate, responsabilizare și performanță. Echipa Muzeului Gazelor Naturale mulțumește și transmite aprecierea tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au susținut în această călătorie: conducerii companiei Romgaz, colaboratori, instituții de învățâmânt, vizitatori, oameni fără de care nu am fi putut evolua atât de frumos.

Publicată de Muzeul Gazelor Naturale pe Vineri, 12 iunie 2020

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!