Vești bune! Se redeschid restaurantele!

Vești bune! Se redeschid restaurantele!

Medieșenii pot alege acum să servească masa în interiorul restaurantelor, nu doar pe terasă. O veste excelentă mai ales pentru perioada în care vremea nu o să mai fie la fel de prietenoasă. 🙂

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat la data de 27 august 2020 Hotărârea numărul 43 care prevede redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare.

Se va impune purtarea măștii până în momentul în care clientul se așează la masă, iar numărul de persoane de la o singură masă este limitat.

Putrarea măștii este obligatorie dacă te ridici de la masă și mergi spre toaletă sau în altă direcție, dar nu și la masă.

În primă fază restaurantele vor funcționa fără aer condiționat, iar în funcție de rezultatele epidemiologice măsurile vor putea fi relaxate pe viitor.

Restaurantele urmează să fie deschise maxim până la ora 24:00, iar ultima comandă poate fi preluată cel târziu la ora 23:00.

Vor avea voie maxim 50 de persoane în interior și 100 de persoane în exterior, cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministerului sănătății.

Se discută despre faptul că la masă vor fi permise 4 sau 6 persoane, dar informații exacte vor fi prezentate presei în zilele viitoare.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!