Arodent Camper – calatorii in siguranta

Arodent Camper – calatorii in siguranta

Tuturor ne place să călătorim iar acestea ne îmbogățesc foarte mult viața. Ne invață lucruri noi despre lume, despre culturi, despre natură și chiar despre noi inșine. Călătoriile ne ajută să conștientizăm cât de importante sunt experiențele în viață în detrimentul lucrurilor materiale. Unii fac din călătorii un stil de viață.

Excursiile cu autorulota sunt tot mai căutate, în special în această perioadă în care siguranța, inclusiv cea sanitară e foarte importantă. În țările din vestul Europei, călătoriile cu autorulota s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, s-au creat comunități, campinguri specializate, agenții, trasee s.a.m.d. La noi în țară acest mod de a călătorii este în plină dezvoltare.

În zona noastră Arodent Camper oferă posibilitatea închirierii de autorulote elegante și spațioase dar și achiziționarea unora noi. Pe arodentcamper.ro o să puteți vedea două autorulote MCLouis și Fiat Laika, perfecte pentru familii cu copii mai mici de 16 ani, spațioase și sigure, dar și o autorulotă FIAT MOBILVETTA care este fără doar și poate un exemplu de eficiență și confort. Fiind echipate cu pachete de iarna, autorulotele pot fi utilizate si in anotimpul rece.

Pe pagina ArodentCamper.ro exista o secțiune de Întrebări și Răspunsuri care îți poate clarifica multe aspecte legate de călătoria cu autorulota. Sunt mai multe avantaje ale acestui tip de calatorie:

  • LIBERTATE – Esti liber sa-ti alegi traseul, destinatia, orarul. Nu depinzi de timpul de check-in, te poti opri oriunde si cand doresti, iti poti schimba destinatia oricand!
  • DESTINATII EXTRAORDINARE – Descopera locuri de vis in Romania si straintate
  • TOTUL LA INDEMANA – Mijloc de transport, loc de dormit, loc de servit masa si o priveliste pe care tu o alegi. O experienta ce marita traita cel putin o data in viata, sau o data pe luna cum zic unii din clientii nostri.

Mai multe informatii la www.arodentcamper.ro sau la telefon 0744 522 613 / 0728 289 268 | e-mail contact@arodentcamper.ro. Urmareste-i si pe pagina de Facebook sau alatura-te grupului pasionatilor de calatorii cu autorulota.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu