Aniversare 20 de ani Asociatia Phoenix Speranta

Aniversare 20 de ani Asociatia Phoenix Speranta

Asociația Phoenix-Speranța a fost înființată în anul 2001, 27 iunie, cu sprijin material și moral din partea organizației Skarsterlan Joure, Olanda si Marelan Group Sneek( devenit Empatec in 2002). Mai jos va transmitem comunicatul emis de asociație cu această ocazie specială!

#SiEuSuntSperanta

Dupa 20 de ani….

“Speranta moare ultima…” enunta sententios inteleptul anonim!! Asadar, nu are varsta, fiindca pe oricare ai numi-o, speranta i-ar supravietui!

O “speranta” cu varsta exacta, dovedita documentar, este cea nascuta din lipsa ei insasi, ca phoenix, adica PHOENIX-SPERANTA care implineste 20 de ani de cand da….. sperante!

In anul 2001, in ziua de 27 iunie a aparut oficial un nou ONG sub nume predestinat si atat de semnificativ, Phoenix-Speranta. De atunci si-a urmat drumul asemanator cu al unui rau, infruntand obstacole, depasindu-le, impunandu-se treptat identitar si valoric in peisajul comunitar specific!

Asociatia inseamna oameni uniti de o viziune- a unei lumi mai bune, si de o misiune- de a sprijini pe cei care involuntar, nu tin pasul!!

De 20 de ani schimbam destine, consiliem si sprijinim cauze disperate, exploram noi resurse in noi insine si in societate, experimentam, inventam si desigur, ne reinventam…In cei 20 de ani am fost premianti de multe ori, dar si aproape repetenti cateodata…Timp de 20 de ani am invatat si am perseverat dupa cea mai cunoscuta reteta, valabila in orice situatie: greseste, dar invata si nu repeta greseala!

Le multumim tuturor celor care au crezut in cauza noastra si s-au implicat, fie si doar pasager sau indirect!

Le multumim celor care afland de numeroasele noastre initiative si succese, s-au bucurat, fiindca au inteles ca facem totul pentru mai binele comunitatii.

Le multumim mai ales celor care si-au impletit existenta proprie cu misiunea de a fi de folos celor mai putin norocosi, oamenii asociatiei insisi ca si bravilor olandezi care au anulat distanta si diferentele pentru a ne sustine inteligent si substantial ca niste frati europeni ce ne sunt!

Si nu in ultimul rand, multumim autoritatilor care ne-au oferit sprijin prin parteneriate bazate pe un singur scop, solutii functionale pentru remedierea dureroaselor discrepante sociale.

Echipa Asociatiei Phoenix Speranta

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!