Cadis Fashion – Haine de calitate la prețuri accesibile – Interviu cu Casian Șoneriu

Cadis Fashion – Haine de calitate la prețuri accesibile – Interviu cu Casian Șoneriu

Am revenit pe Mediaș Live cu un nou reportaj despre afaceri și oameni interesanți din orașul nostru. Dacă ultima dată am vorbit despre Ovimob și Logitech, acum a venit momentul să cunoaștem echipa Cadis Fashion și planul acestui proiect nou apărut în centrul orașului.

Așadar stăm de vorbă cu Șoneriu Casian, un tânăr antreprenor din oraș care alături de sora lui a pus bazele Cadis. Un magazin cu haine diferite față de cele existente în acest moment în Mediaș. Aflăm detalii în rândurile de mai jos:

Spune-ne câteva cuvinte despre cine stă în spatele Cadis Fashion și cum a venit ideea deschiderii unui magazin de haine

Vă mulțumim în primul rând pentru oportunitatea de a discuta deschis despre conceptul Cadis Fashion.

Echipa Cadis e formată în momentul de față din 2 oameni. Eu și sora mea Daniela am dat drumul acestui concept plecând de la ideea că și în Mediaș trebuie să existe haine de calitate superioară la prețuri accesibile pentru oricine. În plus, am dorit un magazin diferit, mult mai aerisit, unicat și pe placul medieșenilor care pun preț pe calitatea produselor.

Care sunt provocarile la început de business pentru domeniul vostru

Avem parte și de multe provocări, dar toate acestea sunt parte din procesul de dezvoltare. Nu este deloc simplu să deschizi o afacere fizică într-o perioadă cu numeroase restricții, dar mergem înainte. Cadis este un brand nou apărut pe piața locală, așadar încă medieșenii nu sunt obișnuiți cu prezența noastră în zona centrală. Căutăm constant noi furnizori pentru magazin, astfel încât produsele noastre să fie mereu fresh și de o calitate foarte bună păstrând și prețurile la un nivel acceptabil pentru toate buzunarele.

Nu este ușor, dar treptat devenim vizibili și credem în parteneriatul dintre brandul nostru și medieșeni. În ultimii ani obiceiurile s-au schimbat, iar oamenii caută acum produse de calitate la prețuri accesibile, plus o servire ireproșabilă. Iar aici suntem noi.

Cu ce vă diferențiați față de celalalte magazine din centru?

Doi termeni sunt foarte potriviți pentru această întrebare: calitatea și unicitatea produselor noastre. Am pornit la drum cu gândul de a aduce un suflu nou și tocmai din acest motiv am petrecut o perioadă destul de lungă de timp pentru căutarea furnizorilor. Calitativ nu înseamnă mereu scump. Există o cale de mijloc mai ales pentru că dorim să le oferim lucruri noi medieșenilor. Ținem mult la acest aspect!

Care sunt atuurile unui magazin offline față de online?

Ne place interacțiunea directă dintre brandul nostru și cumpărători. Ne place să primim constant feedback și să îmbunătățim lucrurile. Un magazin offline îți oferă șansa să probezi și să achiziționezi mai rapid produsele fără a exista temerea că un anumit articol vestimentar nu îți este potrivit, iar timpul de retur este unul mare.

Va gândiți să vindeți și on-line pe viitor?

Luăm în calcul și această variantă, dar momentan dorim să ne consolidăm poziția pe piața locală și să livrăm produse cât mai calitative pentru medieșeni. Rămânem fideli ideii noastre principale de a aduce un suflu nou în oraș, dar îmbunătățim treptat și zona de online.

Ce sfaturi vestimentare puteti da mediesenilor?

Poate că sună pompos ”sfaturi vestimentare”, dar le recomand să se îmbrace cu haine de calitate pe care nu le vor schimba o dată la 3 luni, să fie unici, să fie atenți la raportul calitate-preț, dar și să dea frâu liber imaginației. Să nu le fie teamă să se exprime și prin intermediul vestimentației. Îmi place un citat celebru: „Ai grijă de hainele tale ca de nişte prieteni buni.” – Joan Crawford.


Cadis Fashion

Piața Regele Ferdinand 11 A, Mediaș – Centru – Fosta cofetărie Ioana
Facebook – @CadisFashion
Instagram – @cadisfashion  

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!