Curs gratuit de Introducere in Permacultura la #Medias

Curs gratuit de Introducere in Permacultura la #Medias

În perioada Aprilie – Iulie 2022, Asociația Dianthus în parteneriat cu Colegiul “Școala Națională de Gaz” implementează proiectul “Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“,  proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

În cadrul proiectului au avut loc mai multe ateliere de grădinărit cu elevii colegiului “Școala Naționala de Gaz”, au fost plantate răsaduri și semințe de legume și fructe, au fost instalate compostoarele și s-au achiziționat unelte și diverse materiale utile.

În perioada 11-12 Iunie 2022 se va organiza un curs practic si teoretic de introducere in permacultura de 2 zile, cate 8 ore fiecare zi, sustinut de domnul Radu Craciun si doamna Cristina Coliș de la “Seminte pentru viitor”. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, in ordinea inscrierii și in funcție de disponibilitatea de a replica informația mai departe. Invităm astfel pe cei interesați să se înscrie folosind formularul de la adresa: https://forms.gle/CX5i4ChQeS4W6YuN9

Cursul de Introducere în Permacultură își propune să familiarizeze publicul larg cu principalele ei idei, concepte și valori, să explice de ce permacultura este un sistem eficient și sustenabil de producere a hranei, în timp ce protejează Natura.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!