Interviu cu Anamaria Teglas despre dietă, sport și proceduri de remodelare

Interviu cu Anamaria Teglas despre dietă, sport și proceduri de remodelare

Azi discutăm cu Anamaria Teglas de la Centrul de Remodelare Corporală și Sănătate Feel Bio, consilier stil de viață sănătos și practicant Ayurveda, promotoare a unui stil de viață sănătos prin alimentație și sport.
1. De ce e atât de important să avem o greutate normală? 

O greutate armonioasă este importantă pentru întregul echilibru al organismului nostru. Atunci când avem prea multe kilograme în plus suntem automat predispuși la multe afecțiuni.  În plus de asta, atunci când nu ne place cum arătăm, devenim tot mai frustrați, ne umplem corpul cu stări emoționale negative care aduc doar toxine și stres în viața noastră. Să nu mai spun de faptul ca nu mai avem energie și chef de viață, începem să devenim tot mai sedentari și asta aduce alte boli și lucruri negative în viața noastră.

2. Ce e mai important? Dieta sau sportul?

Ambele sunt foarte importante și când spun dieta nu mă refer la o cură de slăbire ci la un stil de viață sănătos. Pentru slăbit contează cam 75% alimentația și doar 25% sportul, însă fără sport ajungi la kilogramele pe care le dorești dar nu și la o formă armonioasă a corpului.

3. Cât de important e regimul alimentar?

Un regim alimentar este extrem de important pentru că se știe faptul că suntem ceea ce mâncăm. Doar de noi depinde ce alegeri alimentare facem atât conștient cât și inconștient, pentru că de foarte multe ori mâncăm emoțional. Tocmai din cauza importanței atât de mari a alimentației, insist foarte mult pe acest subiect și practic clienții mei trec și printr-un mini curs de adoptare al unui stil de viață sănătos care include în mare parte alimentația. Pentru că sunt o fire practică, mă străduiesc să explic procesele pe întelesul tuturor, indiferent că e vorba de elevi, persoane adulte sau vârstnici, pentru mine e important să înțeleagă fiecare și explic și de 10 ori un proces dacă e nevoie, pentru că știu cât de important e să înțelegem. Dacă înțelegi un proces e imposibil să nu ți cont cât de puțin de acea informație pe viitor.

4. Când sunt utile procedeele de remodelare corporală?

Aceste procedee sunt utile în 2 cazuri, 1- atunci când îți dorești niște rezultate rapid și fără efecte adverse, 2 – atunci când te hotărăști să-ți schimbi stilul de viață și aceste procedee te ajuta psihic foarte mult pentru că vezi rezultate rapide și te ajută să elimini grăsimea localizat. Sunt multe persoane care fac sport și au un stil de viață destul de echilibrat, însă nu au reușit să scape de grăsimea din anumite părți sau de celulita (cel mai frecvent de colăcelul de la burtică sau de celulita de pe picioare)

5. Cum afectează corpul aceste procedee?

Aceste procedee sunt non-invazive dacă sunt făcute cum trebuie și sunt respectați câțiva pași. Cel mai important este faptul că la fiecare ședință, indiferent de procedeul ales, se face și drenaj limfatic. Acest drenaj limfatic este extrem de important deoarece practic curăță corpul de toxine, este foarte relaxant și sănătos în același timp.

6. Am văzut că ai participat la o provocare de sport 30zile pe care ai ales să o continui încă 30 zile. De ce?

M-am alăturat provocării date de Feri Teglas (soțul meu) de 30 de zile de sport deoarece mi-am dorit să arăt la cat mai multe persoane ca nu e mare lucru să faci sport zilnic și am continuat provocarea pentru că m-a ajutat și pe mine să mă mobilizez, îmi dădea o stare de bine, aveam energie suficientă, eram plină de entuziasm și bucurie. Eu oricum sunt o fire activă și faceam sport de minim 5 ori pe săptămână, însă așa am făcut mai mult și i-am ajutat și pe ceilalți.
M-am bucurat enorm când am văzut câtă lume a participat și ce impact mare a avut aceasta provocare pentru că absolut toți cu care mă întâlneam mă întrebau în ce zi sunt, cum e cu provocarea…
Mai important decât orice este să avem un echilibru în viață și să facem cât mai multe lucruri bune pentru sănătatea noastră pentru că e esențială.

Dacă îți dorești să scapi de câțiva centimetri într-un mod sănătos, sub îndrumarea unui specialist și să înțelegi ce se întâmplă în corpul tău atunci când slăbești, Anamaria te așteaptă cu tot dragul la Centrul de Remodelare Corporală și Sănătate Feel Bio.
Aici ești în siguranță deoarece sănătatea e pe primul loc. Vom face o analiză corporală și în funcție de asta facem un plan împreună.
Pe lângă starea plăcută și relaxare, poți beneficia de următoarele proceduri:
-Criolipoliză
-Cavitație
-Drenaj limfatic (presoterapie)
-Împachetări la cald
Programări la 0742387976 și pe pagina Centrul de Remodelare Corporală și Sănătate Feel Bio.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!