Eveniment de lansare trasee turistice in Colinele Transilvaniei – Agnita 30 Noiembrie

Eveniment de lansare trasee turistice in Colinele Transilvaniei – Agnita 30 Noiembrie

Eveniment de lansare trasee turistice in Colinele Transilvaniei – Vanatoare de comori naturale #DescoperaPadurea – lansare trasee turistice

Evenimentul va avea loc Miercuri, 30 Noiembrie 2022, în zona Agnita – Dealu Frumos și va consta în parcurgerea traseului Agnita – Dealu Frumos, marcat prin proiect, un concurs de tip vânătoare de comori, foc de tabără cu muzică folk, cină tradițională.

La eveniment se vor putea testa si biciclete electrice. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților biciclete electrice, în limita disponibilității, pe principiul primul venit, primul servit.

Evenimentul va avea urmatorul program:

  •  11.00- Întâlnire participanți, in loc. Agnita, Piata G.D.Teutsch nr.1, Biserica evanghelica fortificată – Plecare pe traseul marcat de lângă Biserica evanghelica fortificată din Agnita, până în satul Dealu Frumos, la Biserica evanghelică fortificată ( distanța totală, 7,5 km, diferența de nivel 229 m)
  • – 13.30 – degustare de produse tradiționale, la Pensiunea Elisabeta – Centrul Țării, loc. Dealu Frumos, nr.350.
  • – 14.30- premierea concursului
  • – 15.00- 17.00- activități în aer liber, la Pensiunea Elisabeta -Centrul Țării (plimbări cu biciclete electrice) – 17.00 – Foc de tabără cu muzică folk și cină tradițională

 

Despre Vânătoarea de comori naturale – #DescoperăPădurea

Concursul este destinat famillilor, dar se poate participa și individual.

Fiecare participant va primi o listă a obiectelor amplasate pe traseu și o listă cu fotografii de realizat pe parcursul traseului marcat Agnita – Dealu Frumos.

Fiecare element de pe listă are un anumit punctaj; prin însumarea punctelor se va stabili clasamentul, pe fiecare dintre cele două categorii – Familie și Individual.

Înscrierea la concurs este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil la următorul link:

https://forms.gle/Aii8ahv4DFscqAw7A

Numărul de locuri este limitat iar criteriul de alegere este PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT.

Despre proiect

Eveniment  realizat în cadrul proiectului ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”, finanțat prin Măsura 19 – LEADER, Submăsura 19.3 B, Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord,  în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Târnavelor, Asociația Grupul de Acțiune Locală Podișul Mediașului și Asociația Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Hârtibaciu, și-au propus ca, prin acest proiect, să contribuie la dezvoltarea și promovarea traseelor turistice din Colinele Transilvaniei.

Au fost create 4 echipe locale de voluntari care au oferit sprijin în marcarea și, în viitor, în întreținerea acestor trasee.

În 2022 au fost marcate noi trasee turistice în Colinele Transilvaniei (peste 120 de km).

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!