Eveniment in natura pentru familii – 19 Noiembrie

Eveniment in natura pentru familii – 19 Noiembrie

Grupul de Acțiune Locala Podișul Mediașului vă invită la evenimentul de lansare a traseelor turistice marcate în cadrul proiectului “Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”. Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022, în zona Hoghilag – Prod și va consta în parcurgerea traseului, un concurs de tip vânătoare de comori, foc de tabără cu muzică folk, cină tradițională gătită la ceaun.

De asemenea, doritorii vor putea testa plimbarea cu bicicleta electrică. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților biciclete electrice, în limita disponibilității, pe principiul primul venit, primul servit.

Evenimentul va avea următorul program:

  • 11:00 – Întâlnire participanți în Hoghilag, în fața clădirii Primăriei, plecare pe traseul marcat Hoghilag – Prod (lungim 7.5 km, 236 m diferenta de nivel)
  • 13:30 – Degustare de produse tradiționale de la producătorii locali, la Casa Parohiala Evanghelică din Prod (Cooperativa Bucate Din Proximitate)
  • 14:30 – Premierea concursului
  • 14:00 – 17:00 – Activități în aer liber în curtea Casei Parohiale Evanghelice din Prod
  • 17:00 – Foc de tabără cu muzica folk și cină tradițională

 

Despre Vânătoarea de comori naturale – #DescoperăPădurea

Concursul este destinat famillilor, dar se poate participa și individual.

Fiecare participant va primi o listă a obiectelor amplasate pe traseu și o listă cu fotografii de realizat pe parcursul traseului marcat Hoghilag – Prod.

Fiecare element de pe listă are un anumit punctaj; prin însumarea punctelor se va stabili clasamentul, pe fiecare dintre cele două categorii – Familie și Individual.

Premiile în valoare totală de 1.000 RON, constau în coșuri cu bunătăți din zona Podișul Mediașului, produse locale care provin de la Cooperativa Bucate din Proximitate.

Înscrierea la concurs este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil la următorul link:

https://forms.gle/CzhCgTYf2YHHF1379

Numărul de locuri este limitat iar criteriul de alegere este PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT.

Despre proiect

Eveniment  realizat în cadrul proiectului ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”, finanțat prin Măsura 19 – LEADER, Submăsura 19.3 B, Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord,  în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Târnavelor, Asociația Grupul de Acțiune Locală Podișul Mediașului și Asociația Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Hârtibaciu, și-au propus ca, prin acest proiect, să contribuie la dezvoltarea și promovarea traseelor turistice din Colinele Transilvaniei.

Au fost create 4 echipe locale de voluntari care au oferit sprijin în marcarea și, în viitor, în întreținerea acestor trasee.

În 2022 au fost marcate noi trasee turistice în Colinele Transilvaniei (peste 120 de km).

Mai multe detalii pe www.galpm.ro

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!