Rezultate excelente ale mediesencei Catalina Diac la Woman Rally Timisoara

Rezultate excelente ale mediesencei Catalina Diac la Woman Rally Timisoara

Weekendul trecut a avut loc la Timisoara cea de a doua etapa a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Casa Auto Timisoara, clasa de masini electrice powered by George. Inovatie BCR. Evenimentul automobilistic fara precedent in Romania, dedicat doamnelor si domnisoarelor, a aliniat la start 47 de concurente din toata tara. Cele două manșe de concurs s-au desfășurat sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane unde și-au demonstrat agilitatea la volan.  Mediașul a fost reprezentat de către Catalina Diac susținută de agenția Calatoreste cu Radu și s-a clasat pe Locul 1 la clasa 2, Locul 2 la FWD (mașini cu tracțiune față) și Locul 3 la general.

Mai multe detalii despre pasiunea Catalinei Diac pentru automobilism găsiți în materialul de mai jos realizat de Nova TV.

 

Women Rally este un concept unic în România, mai mult decât o competiție de automobilism sportiv, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza, îndemanarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking, creând astfel o comunitate autentică formată din femei puternice și curajoase. Datorită anvergurii și notorietății sale, Women Rally a devenit în 2019 Campionat Național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!