Amicos SRL este o companie specializata in consultanta, proiectare, instalare si punere in functiune, mentenanta si service a sistemelor tehnice de securitate (detectie si alarmare impotriva efractiei, detectie si semnalizare incendiu, televiziune cu circuit inchis, control acces si pontaj, automatizare porti, sisteme de interfonie si videointerfonie, instalatii electrice).

Firma este specializata si in instalarea sistemelor de alarma auto si inchideri centralizate. Sistemele tehnice oferite de noi sunt moderne, iar componentele sunt in conformitate cu standardele europene. Calitatea, fiabilitatea si gradul de protectie al acestora fiind garantate de firme renumite in domeniul productiei echipamentelor tehnice de securitate.

Experienţa dobandită de personalul nostru în cadrul diverselor lucrări executate ne îndreptăteşte să ne considerăm pregătiţi pentru a oferi soluţii la orice problemă şi pentru a executa orice lucrare legată de instalaţiile de curenţi slabi şi nu numai.

Pentru realizarea lucrarilor de instalare firma noastra beneficiaza de personal tehnic autorizat, bine pregatit, cu o bogata experienta in domeniu si avizat de IGPR sa desfasoare activitati in domeniul sistemelor tehnice de alarma impotriva efractiei conform prevederilor art.34 din legea 333/2003.

Address

Our Address:

Medias, Strada Anton Pann nr. 2

GPS:

46.15406279410998, 24.363983682091884

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!