Dafora Travel & Events vă oferă toată  gama de produse turistice, transport, cazare, sejururi în ţară şi strainătate, circuite, organizări de evenimente la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism.

Agentie asociata HAPPY TOUR

Prin asocierea cu Happy Tour, principalul furnizor de servicii de calatorii de afaceri din Romania, va oferim acces direct la sistemul global de distributie cu peste 800 de linii aeriene cu destinatii in peste 10.000 de aeroporturi din intreaga lumea. Oferta de cazare este foarte bogată, fiind disponibile locaţii interne prin contracte directe cu hotelierii din Romania, dar şi internaţionale prin contracte cu principalele programe de rezervări HotelCon, HotelClub, HRS, dar şi direct cu hotelierii de peste hotare. Oferta de sejururi interne si externe este extrem de bogata si se poate adapta oricarui buget.

Parte a companiei Dafora Turism S.A.

Dafora Travel & Events este parte a grupului Dafora Turism care administreaza  Hotel BinderBubi Sighisoara*****, Hotel BinderBubi Medias****, Hotel Traube Medias***, Motel LG**, Hanul Greweln****, Ferma Trei Stejari dispunand de o foarte buna baza logistica si de know-how.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!