LOTUS MED – CABINET MEDICAL HOMEOPATIE | BIOREZONANŢA | TERAPIE BOWEN -“BOWTECH” |SCANARE COLOANA VERTEBRALA CU SPINAL MOUl. programari :

  • Homeopatie, Biorezonanta, scanare coloana vertebralã cu Spinal Mouse, Terapie Bowen – Bowtech, Esenţe Florale Bach – dr. Dan Mihai Rusu 0744 782484
  • Terapie Bowen – Bowtech – terapeut Romeo Mihai Oreian 0740 690335

Homeopatia – o terapie de refacere a “armoniei dintre corp, minte şi spirit” prin folosirea unor remedii naturiste, fãrã toxicitate, fãrã efecte secundare, foarte bine tolerate, de copii, tineri, adulţi şi vârsnici.

SCIO – Scientific Consciouness Operations System.
Este cel mai avansat dispozitiv de biorezonanţã din lume. A fost realizat dupa 20 de ani de cercetari in domeniul medicinii bioenergetice si bioresponsive si este folosit atat pentru determinarea stãrii energetice a organismului cat si pentru terapie stressului prin biorezonanţã.

BOWTECH este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente in lume, in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

“Spinal Mouse” – un instrument cu ajutorul caruia se poate evalua noninvaziv aliniamentul coloanei vertebrale.

Comments

comments

Address

Our Address:

Medias, Str. Petofi Sandor nr. 13

GPS:

46.16284780789996, 24.348146635443072

Telephone:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!