Concurs foto pentru elevi de Ziua Mondială a Apei

Concurs foto pentru elevi de Ziua Mondială a Apei

Compania Apa Târnavei Mari sărbătoreșt și în acest an Ziua Mondială a Apei organizând în data de 22 martie un concurs de fotografie cu premii, adresat liceenilor din oraș.

Pentru celebrarea apei în acest an, United Nations Water a propus sloganul „Apa și schimbările climatice”, iar în acest context operatorul regional Apa Târnavei Mari le adresează liceenilor medieșeni invitația de a participa la a doua ediție a concursului de fotografie denumit „Apa și noi”.

Condiţiile de participare:

– Fiecare concurent va înscrie în concurs două fotografii.

– Se acceptă fotografii în format digital .jpg, alb-negru sau color.

– Fotografia trebuie sa păstreze rația originală la care a fost realizată (de exemplu 3:2 pentru DSLR).

Latura mare a fotografiei trebuie să aibă minimum 3000 de pixeli. Fotografiile înscrise în concurs vor putea fi editate pe următoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturație, nivele de culoare și crop. Nu se pot adăuga elemente străine în fotografie, nu sunt permise reproducerile, lipirea/suprapunerea mai multor fotografii și nici montajele/colajele foto. Vor fi refuzate la înscriere fotografiile ce conțin logo,
watermark sau alte semne de identificare ale autorului.

– Dimensiunea fişierului unei fotografii nu poate să depăşească 15 Mb si nu poate fi mai mică de 3 Mb. Dacă e necesar, fotografiile vor fi trimise în mai multe e-mailuri. Fotografiile trebuie să fie însoţite în mail de un titlu, de numele autorului, liceul la care studiază autorul, adresa de contact e-mail, nr. telefon.

– Denumirea fotografiei va avea următoarea formă: nume_prenume_titlu.jpg, spre exemplu,Andrei_Pavelescu_Roua florilor.jpg

– Fotografiile se vor trimite pe adresa de e-mail concurs@apatarnavei.ro pâna în data de 19.03.2020, inclusiv.

– Participantul declară în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs că este deţinătorul drepturilor de autor asupra acesteia şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeşte că nu deţine drepturile intelectuale asupra fotografiei.

– Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta fotografiile. Decizia juriului este definitivă şi incontestabilă.

– Organizatorii asigură printarea gratuită a fotografiilor câștigătoare și expunerea lor la sediul operatorului, autorii lucrărilor câștigătoare urmând a fi anunţaţi prin e-mail sau telefonic, despre ora şi locul unde se vor decerna premiile.

– Participantul permite utilizarea fotografiei sale în scopuri necomerciale, fără drepturi materiale, inclusiv pe pagina de Facebook a societății Apa Târnavei Mari pentru promovarea concursului, cu menţionarea numelui autorului pe lucrare, sau în textul care va însoți fotografia.

Participantul acceptă în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs, condiţiile participării.

PREMII:

Locul 1 – 300 LEI
Locul 2 – 200 LEI
Locul 3 – 100 LEI

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!