Concurs „Slide and Freeze” la Arena Platoș

Concurs „Slide and Freeze” la Arena Platoș

Sezonul de evenimente în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș se încheie în ultima zi a acestei săptămâni cu cel mai spectaculos concurs, Slide and Freeze. „Importat” de pe pârtiile austriece, Slide and Freeze este o adevărată probă de rezistență împotriva frigului dar, în același timp, și extrem de distractiv pentru concurenți. La ultimele ediții, zeci de concurenți s-au înscris la start atât pe schiuri sau pe placă, cât și cu tot felul de construcții ingenioase menite atât să coboare pârtia cât și să acvaplaneze la suprafața lacului. Unora le-a ieșit mai bine, alții s-au scufundat în apa care nu era prea departe de zero grade.

Ultimul eveniment al sezonului va fi împărțit pe trei categorii. La categoria slide&freeze pot concura toți schiorii și snowboarderii care cred că pot traversa în viteză suprafața apei. Pare imposibil la prima vedere dar nu e chiar atât de complicat, atât timp cât ai curaj și nu te temi să te uzi puțin. Pe măsură ce vor avansa în probă, linia de start va fi tot mai aproape de bazinul special construit pentru acest eveniment, astfel încât și viteza de acvaplanare să fie mai mică.

Categoria jump&freeze este singura în care concurenții nu au nicio șansă să nu se ude având în vedere că juriul va puncta spectaculozitatea saltului, dificultatea acrobației și aterizarea în apă. Cea mai amuzantă și spectaculoasă categorie va fi cea în care concurenții vor trebui să coboare pârtia și apoi să acvaplaneze pe suprafața lacului într-o „construcție” de inspirație proprie.

În concurs se acceptă orice fel de improvizații, cea mai haioasă și mai elaborată construcție urmând să câștige premiul cel mare. Iar premiile sunt pe măsura concursului. Concurenții categoriilor slide și jump vor fi premiați cu vouchere și produse de la partenerii evenimentului în timp ce pentru categoria ambarcațiuni, premiiile oferite vor fi în bani. Marele câștigător pleacă acasă cu 1000 de lei iar următoarele patru locuri vor fi premiate cu 700, 500, 300 respectiv 200 de lei.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!