Mediasch Apartments – cazare premium în #Medias

Mediasch Apartments – cazare premium în #Medias

Este timpul perfect pentru un nou reportaj. De această dată în ”studioul virtual” Mediaș Live se află Constantin Ignuță, omul din spatele conceptului Mediasch Apartments. Constantin o să ne spună în cele ce urmează cum merg lucrurile în zona de turism și imobiliare într-un orășel precum Mediașul.

Te vom ruga să te prezinți! Cine este Constantin Ignuță?

Buna ziua, mă numesc Constantin Ignuță, am 42 de ani și sunt un tânăr antreprenor care a accesat un program de finanțare Start-UP Plus . Sunt o fire comunicativă, sociabilă, determinată, dornică de a învăța mereu lucruri noi.

De ce Mediaș Apartments? Cum te-ai gândit la acest concept?

Mediasch Apartments este un proiect născut din dorința de a oferi servicii de calitate oaspeților care vizitează frumosul și cochetul noastru oraș Mediaș.

 

Cum se mișcă lucrurile în zona de imobiliare și turism în Mediaș?

Lansarea conceptului pe piață a fost primit cu entuziasm de către persoanele care ne-au călcat pragul. Feedback-ul primit a fost unul foarte pozitiv, făcându-ne încrezători în serviciile oferite.

Având în vedere situația actuală cu interdictiile și restricțiile de deplasare datorate virusului COVID19, resimțim criza economică creată la nivel național și mondial.

Este o perioadă mai dificilă pe care o tranzităm, dar suntem încrezători că lucrurile vor reveni la normal.

Vin turiști în orașul nostru sau Mediașul rămâne doar un oraș de tranzit?

Cred că Mediașul se dezvoltă din punct de vedere turistic și are un potențial foarte bun care trebuie exploatat. Sondajele reflectă o creștere a turismului de 6% față de anul precedent.

Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, Județul Sibiu se află în topul preferințelor turiștilor. Mediașul reprezintă a doua zonă de atracție a acestui județ.

Care sunt principalele canale prin care atragi clienți pentru business-ul tău?

Principalele canale de comunicare sunt Booking, Airbnb, Google Ads, site-ul propriu și canalele social media, cât și recomandările din partea celor care ne-au fost oaspeți.

De ce să aleg Mediasch Apartments și nu un hotel oarecare din zonă?

Mediasch Apartments înseamnă în primul rând un cămin oferit oaspetilor nostrii, nu o cazare oarecare. Personal sociabil și flexibil în functie de nevoile și așteptările lor.

De asemenea acest tip de cazare oferă intimitate și discreție și mult confort prin faptul că ai toate facilitățile care să te facă să te simți ca acasă, sau mai bine, de ce nu…

E mai greu de lucrat cu localnicii sau cu străinii?

Am avut parte de oaspeți minunați atât străini cât și din țară. Până în momentul de față nu am putut face diferențe.

Acesta a fost reportajul de săptămâna asta. Pentru detalii suplimentare despre Mediasch Apartments utilizați datele de contact: 0770 596 753 | www.mediaschapartments.ro | Facebook | E-mail: contact@mediaschapartments.ro

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!