Primăria montează dispozitive cu dezinfectant și sprijină personalul medical

Primăria montează dispozitive cu dezinfectant și sprijină personalul medical

Primarul Gheorghe Roman anunță prin intermediul unei videoconferințe că în fiecare scară de bloc din Mediaș urmează să fie montate dispozitive cu dezinfectant.

”Vă îndemn să sprijiniți echipa Primăriei în acest demers și să deschideți scările de bloc, iar în măsura în care este posibil, să permiteți accesul la o sursă de curent electric”, a declarat Gheorghe Roman.

Sprijin important pentru personalul medical

”Într-o perioadă extrem de dificilă pentru întreaga populație, inimoșii angajați ai Direcției de Asistență Socială au în atenție peste 200 de medieşeni cu vârsta de peste 65 de ani care au solicitat ajutor pentru cumpărături. „Colegii mei de la DAS continuă să facă cumpărături pentru cei 205 medieşeni cu vârsta de peste 65 de ani care au solicitat acest lucru şi se află în evidenţele noastre. Oferim cazare medicilor şi asistentelor medicale din Spitalul Municipal Mediaş care au solicitat acest lucru. Suntem pregătiţi să sprijinim şi alte cadre medicale ce doresc să nu îşi expună familiile întorcându-se de la serviciu acasă, oferindu-le cazare la unităţile hoteliere din Mediaş cu care colaborăm“, a arătat primarul municipiului Mediaș”.

Mai mult, pentru spitalul din oraș urmează să sosească trei aparate de dezinfecție a aerului, iar la intrarea în spital vor fi montate două tuneluri de dezinfecție.

Foto: Nova TV

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!