Despre The Wine Corner si deschiderea unui nou magazin in Piata Agroalimentara

Despre The Wine Corner  si deschiderea unui nou magazin in Piata Agroalimentara

Pe cei de la The Wine Corner probabil i-ati vazut la diverse evenimente publice si private cu standul lor inconfundabil cu vinuri si bauturi. Pe langa magazinul de vinuri si bauturi din Piata Regele Ferdinand I, nr. 19, ei au deschis de curand un magazin in Piata Agroalimentara Medias, moment in care ne-am gandit ca ar fi interesant sa aflam mai multe despre ei si am realizat interviul de mai jos:

Cine e persoana/persoanele din spatele The Wine Corner si cum de ce ati ales acest domeniu?

Persoanele din spatele acestei afaceri sunt Andra si Alex Isaila. Am ales acest domeniu din pasiune pentru vin. S-a născut totul dintr-un hobby.

De unde vine denumirea The Wine Corner?

Numele “The Wine Corner” (Colțul vinului) a venit o data cu gasirea spatiului pe care l-am inchiriat pentru amenajarea magazinului de vinuri si care se afla la intersecția dintre Piata Regele Ferdinand I si strada Turnului. Este chiar colțul clădirii din acea intersecție. La fel si cel de al doilea magazin care s-a deschis luna aceasta in cadrul Pietei Agroalimentare este situat cumva pe colt intre hale.

Sunt romanii bautori de vinuri sau de bere?

Vanzarile de vin si iubitorii de vin sunt in crestere in ultimii ani dar in continuare bautorii de bere sunt pe primul loc ( poate si prin prisma pretului). Inca nu stiu statisticile din 2019, dar in 2018 s-au produs in Romania 510 milioane litri de vin(fiscalizati) si 1.8 miliarde litri de bere. O treime din romani sunt bautori de bere in timp ce vinul este ales de unul din 5 persoane.

Ca si producatori de vinuri, unde se situeaza Romania pe harta vinificatiei?

Ca si producatori de vinuri, Romania se situeaza pe locul 6 in Europa si 13 in lume.

Cum v-a afectat pandemia de coronavirus?

Din cauza pandemiei, noi am ales sa inchidem temporar magazinul si sa facem livrari la domiciliu pentru a proteja atat clientii cat si personalul nostru, acest lucru ducand la scaderea vanzarilor cu peste 60%.

Ce planuri de viitor aveti?

Printre planurile noastre de viitor se afla amenajarea unei mici terase in fata magazinului din Piata Regele Fedinand I, unde clientii nostri sa poata degusta toate vinurile pe care si le doresc. De asemenea, la magazinul din Piata Agroalimentara o sa pregatim pachete de bauturi la prețuri accesibile pentru orice tip de eveniment.

Un mesaj pentru cititori?

Vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul si ii asteptam in continuare in magazinele noastre, in conditii de maxima siguranta, cu cele mai bune oferte. Sustinem economia romaneasca si din acest motiv, oferim discount 5% la orice vin romanesc cumparat din magazin pana la sfarsitul lunii Iunie

Date de contact:

Foto magazin Crama Viisoara Piata Agroalimentara (Program: Luni – Vineri : 8-16, Sambata: 9-13)

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!