Interviu cu Răzvan Ignuță: Despre dezvoltare personală și proiectul Growth Together

Interviu cu Răzvan Ignuță: Despre dezvoltare personală și proiectul Growth Together

Astăzi în cadrul interviurilor Mediaș Live stăm de vorbă cu un tânăr cu mult potențial din Mediaș.

Răzvan Ignuță încearcă să facă o schimbare în societate prin proiectul său de dezvoltare, dar mai multe informații despre toate acestea vom afla chiar de la Răzvan.

Te rugăm să te prezinți! Cine este Răzvan Ignuță?

Salut Casian. Ignuță Răzvan este defapt un om simplu ca oricare altul, ce își lasă imaginația să zboare și creează din aceasta episoade care să îi ajute și pe ceilalți să fie mai fericiți și să se bucure de viață deoarece aceasta e prea scurtă.

Spune-ne despre proiectul Growth Together. Cum ți-a venit ideea începerii unui asemenea proiect?
În aceste 2 luni cât am stat în casă în carantină, tot ce am făcut a fost să citesc tot ce am găsit pe internet despre dezvoltarea personală, câteva cărți comandate în ultima lună și să urmăresc de pe YouTube aproape tot ce am găsit legat de acest subiect. Dar cam toate videoclipurile de pe internet despre dezvoltarea personală îți dau de înțeles că trebuie să fii bun la orice, nicidecum să faci ceea ce îți place, să-ți dezvolți pasiunile sau problemele din viața unui om normal.


Care a fost momentul în care ai decis să te axezi pe dezvoltare personală?

Inițial, aveam un canal de YouTube cu vloguri și jocuri, deoarece asta era moda pe când l-am deschis, dar postam conținut “din ani în Paști” cum s-ar zice, deoarece nu era ceva în care să mă regăsesc. O făceam doar “că așa face toată lumea”. Mi-am dat seama că oamenii vor ceva diferit, și totodată și eu vreau să fac conținut din plăcere, nu de dragul trendului așa că am deschis acest proiect care sper să ajungă cât mai departe.

Care este principalul tău obiectiv legat de noul tău proiect?

Principalul scop este să fac oamenii să fie mai pozitivi, mai optimiști și să se bucure mereu de oportunitățile care se găsesc chiar și în spatele celor mai mari probleme. Inclusiv eu am avut câteva probleme în trecut, mai mult decât grave, dar până nu accepți trecutul nu te poți bucura de prezent. Cel mai important este să înveți o lecție din trecut și să nu repeți greșelile de mai multe ori.Ce alte pasiuni mai ai?
Sunt un om simplu, îmi place să mă dau cu rolele, să ies cu prietenii, să mă plimb prin natură, muzica, petrecerile, să editez website-uri (din această pasiune mi-am deschis Growth-Together.ro) și cam tot ce ține de software. Nu mai am alte pasiuni mai speciale decât crearea animațiilor și dezvoltarea personală.


Ce-i sfătuiești pe tinerii care doresc să facă lucruri mărețe în viață, dar nu știu de unde să pornească?

Să viseze în primul rând, să își facă un plan pe foaie și să îl poarte zilnic cu ei, nu doar unul imaginar. Să aibă o ambiție uriașă și să își aleagă obiective cât mai mari, deoarece creierul văzând acel plan zilnic va începe să ne dea soluții singur, fără să le mai cerem.


Ai un mesaj pentru cei care n-au aflat încă de proiectul tău de dezvoltare personală?

Îi aștept pe toți, atât tineri, cât și persoane trecute de adolescență să îmi viziteze proiectul. Indiferent că rămân doar pe YouTube, unde postez Marți și Vineri de la ora 18:00 sau vor să viziteze și paginile de Instagram sau Facebook unde încerc să rămân mereu activ și să postez zilnic câte un citat sau un text motivațional.
Acesta a fost interviul cu Răzvan. Dezbatem pe larg subiectul pe pagina de Facebook – @MediasLive. Tot acolo puteți să ne spuneți și cu cine doriți să mai realizăm interviuri pe viitor.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!