Douăzeci de ani de Love Light România – două decenii de proiecte sociale și educaționale pentru cei mai vulnerabili

Douăzeci de ani de Love Light România – două decenii de proiecte sociale și educaționale pentru cei mai vulnerabili

Un start festiv pentru activitățile jubiliare.

Love Light Romania (LLR) este o organizație locală de caritate (ONG) care oferă facilități de îngrijire pentru tineri cu dizabilități, orfani sau abandonați.

LLR lucrează cu o echipă permanentă de asistenți sociali profesioniști, profesori și voluntari care se angajează pentru o anumită perioadă de timp în slujba întrajutorării tinerilor. Anul acesta, LLR sărbătorește cea de-a 20-a aniversare, momentul perfect pentru a lansa câteva campanii creative de strângere de fonduri. 

O campanie clară este “Donează o zi”. Doar 15 euro acoperă o zi întreagă de îngrijire, asigurarea îmbrăcămintei și hranei pentru rezidenții din Sanctuar. Prin donarea unei sume la alegere, arătați sprijinul dumneavoastră față de activitatea LLR. O zi, o săptămână, o lună. De asemenea, puteți dona o zi din salariul dumneavoastră, acest lucru ar putea ajuta pe cineva să primească îngrijire vitală timp de mai mult de o săptămână. O altă posibilitate este să vă folosiți creativitatea și abilitățile pentru a vă arăta sprijinul, prin organizarea unei zile speciale sau a unui eveniment, ale cărui încasări să fie în beneficiul Love Light Romania. Mai multe informații pe www.lovelightromania.com/donateaday

La Sanctuar, echipa Love Light România oferă programe care au ca scop să îi ajute pe rezidenți să învețe abilități importante de viață, să se integreze social și, cel mai important, să le ofere un mediu familial. Perioada pandemiei de Covid din 2020 și 2021 a afectat toate sursele de finanțare obişnuite ale organizațiilor de caritate și, prin urmare, persoanele cele mai vulnerabile sunt afectate în mod special. Prin urmare, strângerea de fonduri este mai necesară ca oricând.

Organizația cooperează, de asemenea, cu Universitatea locală (Lucian Blaga Sibiu) pentru voluntari, precum și cu grupurile de afaceri locale, cum ar fi Camera de Comerț Sibiu (CCIASB), Camera de Comerț Britano – Română (BRCC), Clubul Francofon de Afaceri Sibiu (cfas), Elite Business Women (EBW) și Deutscher Wirtschaftsclub Siebenburgen (DWS), toate ajută la impulsionarea conştientizării în rândul membrilor lor corporativi.  Campania este susținută și de ambasadorul Marii Britanii în România și a fost concepută cu ajutorul a doi studenţi român şi britanic.

Pentru mai multe informații vă rugăm să îl contactați pe Robert Rowe, director al organizaţiei de caritate Love Light Romania

ONG-ul are sediul în Ighisu Nou (în apropiere de Mediaș). Proiectele sunt situate în zona Mediaş și Jacodu.

Tel:+40762613593

E-mail: Rob@lovelightromania.com

Website: www.lovelightromania.com

#DonateaDay #LoveLightRomania

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!