Love Light Romania prezintă Marea Competiţie Origami

Love Light Romania prezintă Marea Competiţie Origami

Love Light Romania (LLR) este o organizație locală de caritate (ONG), care oferă facilități de îngrijire pentru adulții instituționalizați cu dizabilități în cadrul Sanctuarului.

LLR lucrează cu o echipă permanentă de asistenți sociali profesioniști, profesori și voluntari care se angajează pentru o anumită perioadă de timp în slujba întrajutorării tinerilor. Anul acesta, LLR sărbătorește cea de-a 20-a aniversare, momentul perfect pentru a lansa câteva campanii creative de strângere de fonduri.  Cea mai remarcabilă este Competiţia Origami.

Campania Origami se va desfãșura pe parcursul a 6 luni, între 31 octombrie și 30 aprilie. Existã diferite categorii;

  • – Cel mai mare origami realizat în 2 minute,
  • – Cel mai trãznit,
  • – Cel mai funcțional,
  • – Cel mai vizionat pe rețelele de socializare,
  • – Cel mai colorat, etc.
  • – Pe parcursul celor 6 luni vor exista subiecte sezoniere, cum ar fi Crãciunul, Ziua Îndrãgostiților și Paștele.

Participanții plãtesc o taxã pentru a participa, toate taxele merg direct la organizația caritabilã, iar aceastã taxã reprezintã suma care se plãteºte pentru îngrijirea unui rezident al Sanctuarului pentru o zi. Fiecare categorie va avea un premiu pentru cel mai bun origami prezentat. Câștigãtorii primesc diplome și premii separate pentru fiecare categorie înscrisã.

LLR face apel la antreprenorii locali sã sponsorizeze un premiu. În acest fel, aceastã campanie specialã va avea o bazã largã și pot participa cât mai multe persoane interesate. Detalii se gãsesc pe site-ul: www.lovelightromania.com/origami

Echipa dedicatã a organizatiei Love Light România oferã programe care au ca scop sprijinirea rezidenților din Sanctuar pentru a învãța abilitãți importante de viațã, integrarea socialã și, cel mai important, pentru a le oferi un mediu familial. Perioada pandemiei de Covid din 2020 și 2021 a afectat toate sursele de finanțare obişnuite ale organizațiilor de caritate și, prin urmare, persoanele cele mai vulnerabile sunt afectate în mod special. Prin urmare, strângerea de fonduri este mai necesară ca oricând.

Organizația colaboreazã, de asemenea, cu societãþi locale din Mediaș și Sibiu, care vor ajuta la popularizarea concursului prin afișarea de postere și cutii de donații. Premiile pentru cele mai bune 3 societãþi care au reușit sã strângã fonduri și sã sensibilizeze publicul au fost donate de întreprinderile locale SwissWebAcademy și AdLemonade. Popularizarea media este asiguratã și de punctele locale ale Schawrx Gruppe Intl, care doneazã panouri de afișaj digital pentru a realiza promoții pentru concurs. În plus, universitatea localã (Lucian Blaga Sibiu) oferã voluntari pentru a ajuta la organizarea logisticã, iar grupurile de afaceri locale, cum ar fi Camera de Comerț Sibiu (CCIASB), Camera de Comerț Britanicã Românã (BRCC), Clubul Francofon de Afaceri Sibiu (cfas), Elite Business Women (EBW) și Deutscher Wirtschaftsclub Siebenburgen (DWS), contribuie la promovarea competiției în rândul sponsorilor corporativi.  De asemenea, campania este susținutã de ambasadorul britanic în România și a fost conceputã cu ajutorul a doi studenţi român şi britanic.

Ziua Mondialã a Origami este pe 11 noiembrie, iar Ambasada Japoniei ne ajutã sã creștem gradul de conștientizare a tradiției Origami. Origami, care provine de la un termen japonez, oru (a plia) și kami (hârtie), este o tradiție de peste o mie de ani care a fost folositã atât de japonezi, cât și de chinezi în scopuri decorative și artistice, fiind și un instrument de predare a principiilor de bazã ale matematicii și geometriei, DAR acum Origami a devenit un simbol al speranței și al vindecãrii în vremuri dificile, ceea ce rezumã foarte bine provocarea pentru care cãutãm sã strângem fonduri.

Pentru mai multe informații vă rugăm să îl contactați pe Robert Rowe, director al organizaţiei de caritate Love Light Romania

ONG-ul are sediul în Ighisu Nou (în apropiere de Mediaș). Proiectele sunt situate în zona Mediaş și Jacodu.

Tel:+40762613593

E-mail: Rob@lovelightromania.com

Website: www.lovelightromania.com

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!