Nou la Medias – McChicken

Nou la Medias – McChicken

O nouă inițiativă din domeniul horeca la Mediaș își deschide porțile Luni 4 Aprilie 2022.  Am stat de vorbă cu antreprenorul Paul Dondos despre McChicken – restaurant fast food cu livrare la domiciliu.

Cum ți-a venit ideea deschiderii unui astfel de fast food?

Am observat că medieșenilor le plac preparatele din pui și ca nu există în oraș un fast food specializat. Așa că am decis să dăm un plus de savoare orașului cu preparatele delicioase de pui. Nu mai trebuie sa mai mergem la KFC pentru un meniu Crispy, Hot wings, McBurger sau multe alte preparate delicioase deoarece le găsim pe toate la noi!

Ce bunătăți pregătiți la McChicken?

Avem un meniu bogat pentru a răspunde oricăror pofte. Pe lângă produsele speciale de pui – Crispy, Hot Wings, Copănele, Burgers & Wraps avem și paste și pizza. Avem pregătite meniuri Combo, Family Box, Duo Menu. Vă invit pe pagina de Facebook si pe McChicken.ro sa descoperiți meniul complet.

Cum pot savura medieșenii preparatele McChicken?
Preparatele noastre pot fi ridicate personal din #Medias, de pe str. Nucului nr. 36A (colt cu Clujului, fostul Bar West) sau pot fi comandate prin telefon la 0747925595 și on-line la www.mcchicken.ro, unde poate fi consultat și întregul meniu. Începem să livrăm de Luni 4 Aprilie 2022, începând cu ora 10:00.
Dacă vă plac preparatele din pui, vă invităm să încercați McChicken.ro Mediaș!

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!