Activități pentru tineri la Casa de lângă Sinagogă

Activități pentru tineri la Casa de lângă Sinagogă

Asociația Fanny Baumel pregătește în luna octombrie o serie de activități interactive, la care sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 11-18 ani din orașul Mediaș.

VÂNĂTOAREA DE COMORI ARHITECTURALE, 6 OCTOMBRIE, o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 11-14 ani și se va desfășura sub forma unui joc urban pe echipe, un concurs al cărui obiectiv este descoperirea comorilor arhitecturale care se ascund în zona istorică a Mediașului.

ATELIERUL DE FOTOGRAFIE STRADALĂ ȘI ARHITECTURĂ, 19 – 20 OCTOMBRIE,  o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Participanții vor lucra alături de un fotograf profesionist, care îi va ghida atât în dobândirea unor cunoștințe teoretice, cât și în practica de teren a activității de fotografiere.

Cele mai reușite fotografii vor fi expuse ulterior la Casa de lângă Sinagogă. Participanții vor avea ocazia să socializeze, să afle lucruri noi despre orașul lor, să redescopere locuri știute într-o modalitate distractivă!

PARTICIPARE GRATUITĂ

Mai multe informații:

www.casadelangasinagoga.ro, https://www.facebook.com/sinagogamedias,  adresa de email sinagogamedias@gmail.com sau la numărul de telefon 0741-084-630

Activitățile sunt derulate în cadrul proiectului Ferestre – poveștile orașului și ale lemnului, implementat de Asociația Fanny Baumel în perioada Septembrie – Octombrie 2022. Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!