Patinoarul din Piața Corneliu Coposu: Noul Centru al Distracției de Iarnă în Mediaș!

Patinoarul din Piața Corneliu Coposu: Noul Centru al Distracției de Iarnă în Mediaș!

Patinoarul artificial din Mediaș este acum deschis, oferind o plăcere de iarnă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Cu o suprafață de 600 de metri pătrați, acest loc de distracție va funcționa până pe 7 ianuarie 2024.

Programul de funcționare este generos, de luni până duminică, între orele 12:00 și 19:30, iar în serile de vineri și sâmbătă se va desfășura o sesiune suplimentară între 20:00 și 21:30.

Patinoarul va fi închis în zilele de sărbătoare – 24, 25, 26 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024.

Intrarea costă 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii pe fiecare tură, dar există și opțiunea de abonamente cu 10 intrări la prețul de 80 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii. De asemenea, se pot închiria patine la 10 lei pentru fiecare tură.

Un bonus pentru elevii medieșeni! Grupurile organizate, însoțite de cadre didactice, beneficiază de intrare gratuită la sesiunea de la ora 12:00-13:30 și sunt scutiți de taxa închirierii patinelor.

Pe durata în care patinoarul este deschis, în Piața Corneliu Coposu va fi amplasat și un parc de distracții, pentru a completa atmosfera de sărbătoare și distracție pentru toți vizitatorii.

Newsletter saptamanal MediasLive

Vrei sa primesti stiri si evenimente din Medias pe e-mail? Aboneaza-te la newsletterul nostru saptamanal!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!