Va invitam la un workshop de dans latino social cu scopul de a ajuta victimele razboiului din Ucraina.
Participarea la workshop va fi sub forma de donatie incepand cu suma de 30 lei si se va putea achita la intrare pentru cei care doresc sa participe fizic, sau in cont bancar pentru cei care doar doresc sa ajute.
Cuantumul strans va fi donat catre Crucea Rosie cu scopul de a aduce cat mai multa alinare refugiatilor razboiului din Ucraina.
Nu este nevoie de incaltaminte de schimb dar va sfatuim sa veniti cu incaltari cat mai usoare si comode.
Nu este nevoie de partener/partenera dar participarea cuplurilor este intotdeauna binevenita.
Workshop-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, in special adultilor.
Nu este nevoie de experienta anterioara in dans!
Data: Sambata, 12 Martie
Locatie: Piaţa Regele Ferdinand I, Medias (Casa Schuller)
Orar: 17:00 – 18:30
Durata: 1,5 h.
Stiluri de dans: Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino, Syncron
Date bancare:
Denumire organizatie: Forumul Democrat al Germanilor din Romania – Organizatia teritoriala Medias
Adresa organizatie: Piata Regele Ferdinand I nr.25
Codul de inregistrare fiscala: 8240831
COD IBAN: RO73RNCB 0231 0195 2597 0001 (Rugam transmiterea mesajului “Donatie Ucraina” pentru identificarea cat mai exacta a donatiei)
Denumirea bancii: Banca Comerciala Romana – sucursala Medias
Parteneri oficiali ai evenimentului:
FDGR Medias
ROMGAZ S.A Medias
Dupa anuntarea noilor masuri de siguranta la nivel national, vom reveni cu detalii!
Va asteptam intr-un numar cat mai mare pentru o cauza nobila!

Comments

comments

Location: Piaţa Regele Ferdinand I, Medias (Casa Schuller)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!