Descoperă Lumea Poveștilor în Aer Liber: Clubul de Carte Pam.Pam vă invită la evenimentul “Vacanța lui Nor”!

Clubul de carte Pam.Pam din Mediaș vă așteaptă joi, 24 august, la o experiență literară unică în aer liber. Evenimentul “Vacanța lui Nor” te invită să explorezi lumea fascinantă a cărților într-un cadru plin de farmec și să petreci timp de calitate în minunata curte a Casei de lângă Sinagogă, vizavi de Autogara Mediaș.

În cadrul acestei serate speciale, pasionații de lectură vor avea oportunitatea de a discuta și de a se bucura de “Vacanța lui Nor”, o captivantă carte de benzi desenate scrisă și ilustrată de Ileana și Maria Surducan. Povestea aduce în prim-plan aventurile lui Nor, un copil înnebunit după calculator, care se vede nevoit să-și petreacă vacanța la bunici, într-un loc retras. În acest sat uitat de lume, Nor va învăța că aventurile reale pot fi la fel de palpitante ca cele virtuale, mai ales atunci când prietenii și imaginația intră în scenă.

Evenimentul va fi condus de Storytellerul Alina Pănăzan, care va da viață poveștii și va aduce personajele în lumina reflectoarelor. Participanții sunt invitați să se bucure nu doar de lectură, ci și de ateliere creative și distractive care îmbogățesc experiența literară.

Pentru a lua parte la această aventură literară, este necesară o rezervare în prealabil la numărul de telefon 0758785545 sau prin e-mail la adresa alina.panazanelena@yahoo.com. Contribuția pentru participare este de 20 de lei, iar pentru frați, 30 de lei. Evenimentul este recomandat pentru copii cu vârsta de 4 ani și peste.

Dacă doriți să petreceți o seară minunată alături de cei dragi și să încurajați lectura și creativitatea într-un cadru relaxant și inspirațional, “Vacanța lui Nor” este evenimentul perfect pentru voi! Nu ratați oportunitatea de a descoperi puterea poveștilor și a imaginatiei în mijlocul naturii.

Comments

comments

Location: Casa de lângă Sinagogă Mediaș / The House by the Synagogue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!