TEO’s Dance Studio organizează evenimentul Ciclicitatea Lunii. Ciclicitatea Femeii
Data: 4 august
Ora: 19:00
Durata: 1:30-2 ore
Luna reflectă atât de frumos fazele prin care trecem, noi femeile, în decursul unei luni calendaristice. Dar și în diverse momente ale vieții noastre.
Uneori întunericul este doar o fază, necesară, iar călătoria de la Întuneric la Lumină definește călătoria nostră spre Sine.
Există și părți luminoase, dar și părți de umbră în noi toate.
Să le acceptăm cu blândețe și hotărâre pe toate, deopotrivă, este un act de iubire și curaj. Dar mai ales un act de Împuternicire! ✨
Luna este principiul Feminin și fiecare femeie este influențată de mișcările lunii, indiferent că este conștientă sau nu.
Luna ne influențează emoțiile, gândurile, somnul, fluxul energiei.
În acest workshop vei învață despre         și ce activități sunt benefice pentru fiecare fază.
E timpul să ne construim noua realitate și să o facem să fie așa cum ne dorim, să normalizăm bucuria, încrederea unii în ceilalți, relațiile armonioase, feminitatea, sexualitatea, banii în mâinile femeilor, abundența sub toate formele.
Ajunge atâta rigiditate, însingurare, rușine, vinovăție, frică pentru dorințele și nevoile noastre reale de femei.
‍♀️ Acest workshop este potrivit pentru femeile de toate vârstele și pentru adolescente care au menstruație sau puțin înainte.
Cine va susține acest workshop:
 Teodora Vlăduț – coach de dezvoltare personală și facilitator de terapie prin dans
 Ina Lupu – terapeut holistic și facilitator constelații sistemice ReGeneration
Investiția ta în tine:
150 lei / persoană
 pentru mamă-fiică – 200 lei
Locuri limitate❗
E necesară plata în avans până în 2 august pentru a-ți rezerva locul.

Comments

comments

Location: TEO’s Dance Studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!