Dacă ești în căutarea unei seri pline de distracție, râs și relaxare, pregătește-te să te alături unei seri de Stand Up Comedy pe terasa THE DOT, vineri 18.08.2023 la ora 20:00. Un line-up de excepție îți promite momente de neuitat, iar comedianți precum Ionuț Rusu, Mane Voicu, Eduard Moise și Claudiu Toderici îți vor face ziua mult mai bună.

Cei patru comedianți talentați și binecunoscuți pentru reușitele lor în lumea divertismentului vin în Mediaș cu un singur scop: să-ți ofere o experiență de neegalat în râs și voie bună. Cu milioane de vizualizări la activ în sketch-urile lor amuzante, nu există îndoială că această seară de Stand Up Comedy va fi un adevărat hit printre iubitorii de umor inteligent și bine pus în scenă.

Invită-ți prietenii și familia, pregătește-te să fii martorul unui show care va stârni hohote de râs și va aduce bună dispoziție în inimile tuturor participanților. Accesul la eveniment se face cu o oră înainte de începerea spectacolului și este permis până la ora de start.

Pentru a participa, ai la dispoziție varianta de bilete fizice (print) sau bilete digitale (pe telefon), astfel încât să alegi varianta cea mai convenabilă pentru tine.

Este important să ții cont că evenimentul este destinat publicului cu vârsta de peste 16 ani, conform regulilor organizatorilor.

În caz de anulare a evenimentului, organizatorii îți asigură faptul că vei fi notificat prin email, iar suma aferentă biletelor achiziționate îți va fi returnată în cel mult 7 zile lucrătoare.

Pentru a-ți face alegerea cât mai ușoară, poți consulta lista punctelor de vânzare disponibile în orașul tău pe site-ul oficial iabilet: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Pregătește-te pentru o seară de neuitat în compania unor comediani de top și asigură-te că faci parte din audiența care va umple terasa THE DOT din Mediaș cu râsete și buna dispoziție!

Comments

comments

Location: The Dot , Mediaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!