Sub titlul Intrebarile sunt de fapt raspunsuri, aceasta conferinta se doreste a fi un toolkit antreprenorial, care sa ofere unelte pentru dezvoltarea antreprenorului.

Provocarea adresata speakerilor este de a gasi intrebarile semnificative din domeniul lor de expertiza, care odata puse, pot deschide mintea antreprenorului, astfel incat acesta sa gaseasca cele mai bune raspunsuri.
Cat la suta dezvoltare personala si cate cunostinte si abilitati despre mediul extern sunt necesare pentru a porni si dezvolta o afacere? – este doar una dintre intrebarile la care vei gasi raspuns la Conferinta:Afaceri.ro Tarnave 2017.

Nu uita: Calitatea raspunsurilor primite depinde de calitatea intrebarilor puse – Socrate

Program detaliat
23 mai 2017

Deschiderea conferintei

DAN-IOAN POPSOR
MARIUS ALEXA

Finantare si sprijin pentru antreprenori

Dan ZBUCHEA | Oportunitati de finantare nerambursabila pentru IMM-uri, prin POR 2014-2020
Emil TOMA | Servicii de sprijin pentru imbunatatirea managementului inovarii oferite de reteaua Enterprise Europe Network

Sesiunea antreprenorilor locali

Speakeri:

 • Dacia HINCU
 • Gianina FLOREA
 • Vasile TRIMBITAS
12:00 – 12:40

Coffee break

Sfaturi de business, mijloace de protectie si impozite – Horatiu Sasu

1. Sfaturi de business:

 • cum sa platesti taxe mai mici
 • cum folosesti legea in favoarea afacerii TALE

2. Mijloace de protectie in fata organelor de control
3. Impozitul pe veniturile gospodariilor – cum ii va afecta pe antreprenori si salariati

Inteligenta financiara a antreprenorului – Eusebiu Burcas

 • busola financiara
 • tabloul de bord financiar
 • banii antreprenorului
 • cei 4D ai bugetului

Comments

comments

Location: Restaurant Stejaru - Tarnaveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
 • Casa Gazelor Naturale Medias

  Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

 • Muzeul Municipal Medias

  Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

 • Sinagoga Medias

  Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!