Yoga in Transylvania va invita Duminica, 2 Aprilie 2023 la Atelier de autocunoaștere prin Yoga & Ayurveda
Știai că unele sporturi, tipuri de activități fizice, sau chiar stiluri de yoga care îți plac foarte mult s-ar putea să îți fie mai puțin benefice?
🥗 Știai că anumite mâncăruri sănătoase s-ar putea să nu fie potrivite pentru constituția ta?
🤔 Știai că observând modul în care mintea ta acționează poți învăța cum să ajungi mai repede la un echilibrul mental, emoțional, dar și fizic?
🧘🏻‍♂️ Yoga și Ayurveda, două științe și practici vechi de mii de ani, sunt complementare, se întrepătrund de multe ori și nu putem găsi și menține un echilibru practicând sau aplicând doar principiile uneia dintre ele.
Acestea se împletesc într-un mod fascinant, iar aprofundarea lor din perspectiva pe care o propun în cadrul atelierului va răspunde multor întrebări la care, poate, unii nu găsim răspunsuri de mult timp. Atelierul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.
✨ Cu ce vei rămâne în urma atelierului:
– vei identifica ce fel de practică yoga și activitate fizică, în general, sunt potrivite pentru tine și care sunt cele care îți pot crea mai mult disconfort
– vei învăța ce tip de alimente sau preparate îți aduc și susțin echilibrul în funcție de tipologia ta ayurvedică
– vei identifica tiparele tale mentale și emoționale
– vei primi câteva tehnici de echilibrare și de liniștire a minții în situații copleșitoare (anxietate, atacuri de panică, burnout, letargie, depresie)
✨Atelierul va fi structurat după cum urmează:
1. Ce este Ayurveda, identificarea propriei tipologii constituționale ayurvedice și cum aplicăm aceste principii în viața de zi cu zi
2. Practică yoga pentru activarea focului interior și calmarea minții agitate. În Ayurveda, un foc interior echilibrat înseamnă un sistem imunitar puternic
3. Sesiune de întrebări și răspunsuri pe situații specifice, în timp ce savurăm un ceai cald de plante.
❕ Ai nevoie de:
– îmbrăcăminte lejeră
– poți veni cu salteaua ta de yoga sau îți putem asigura noi una
– poți aduce un carnețel și un pix dacă dorești să notezi ce simți că ți se potrivește
– în linkul de mai jos, ai posibilitatea să faci testul pentru a-ți afla constituția ayurvedică și a ști care sunt informațiile potrivite pentru tine:
https://www.banyanbotanicals.com/info/dosha-quiz/
💰 Contribuție: 108 lei
Înscrierea și rezervarea locului se face prin completarea formularului de mai jos și achitarea contribuției în contul pe care îl vei primi după înscriere.
🖋 Formular de înscriere: https://forms.gle/6MPCujRwg4MLn1vj6
Locuri limitate.
🏡 Locație: TEO’s Dance Studio, Str. George Topârceanu nr. 16, Mediaș
Te așteptăm cu drag,
Anca & Stelian

Comments

comments

Location: TEO's Dance Studio, Str. George Topârceanu nr. 16, Mediaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!