Mana in Mana cu Fericirea va invita la o conferință cu Oana Moraru pentru părinți și profesori despre ferestrele de oportunitate ale fiecărei vârste, despre cum apare învățarea durabilă, cum se formează motivațiile adevărate, direcția în viață și valoarea personală.

“Vom afla împreună:
– Care sunt ferestrele de oportunitate pentru cele mai importante lecții în viață? De ce avem copii ”buni” și ”copii slabi” în clase? Cine e responsabil pentru decalajul de performanță?
– Ce anume contează la fiecare vârstă și care întârzieri sunt greu de recuperat în fața presiunilor școlare? Care este rolul familiei și care este responsabilitatea școlii?
– Cum se susține, de acasă, efortul școlar și care sunt motivațiile care-i fac pe copii să evolueze?
– Cum ajuți un copil în impas școlar? Cum îl susții pentru performanță?
– Ce contează, cu adevărat, pentru lumea de mâine? care sunt competențele-cheie ale omului de succes?

OANA MORARU este învățătoare și profesor de Limba română și engleză, absolventă a Liceului Pedagogic București și a Facultății de Litere Universitatea București. Are o experineță de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și a consiliat echipe de educatori și profesori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Participarea la această conferință se face pe bază de înscriere.
Prețul unui bilet este de:
60 de lei/persoană
100 de lei/cuplu
50 de lei cadre didactice
ÎN ZIUA CONFERINȚEI NU SE APLICĂ REDUCERI IAR PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 80 DE LEI DE PERSOANĂ!
ÎNSCRIERI AICI: https://docs.google.com/forms/d/1nR9BKYzbpnrC3qm0dRncRR8O_e7F5OAyZhYeVzUM80c/edit
Tel: 0745 598 141 – persoana contact Andreea Marian

Comments

comments

Location: Cinema Mediensis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!