Uniunea Europeană sprijină dezvoltarea comunităților din Mediaș prin intermediul proiectului ACCES.

Mediaș, 15 septembrie 2023 – În cadrul proiectului ACCES – Acțiuni pentru Comunitate de Combatere a Excluziunii Sociale, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, dezvoltat în perioada ianuarie 2022 – decembrie 2023 și implementat de RomActiv Business Consulting SRL în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Mediaș, Școala Gimnazială nr. 7 Mediaș și Asociația Phoenix Speranța, se anunță un eveniment important pentru comunitatea locală.

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ – Oportunități pentru viitor

Pentru a sprijini integrarea socială și profesională a comunității, se invită locuitorii din Mediaș și împrejurimi la Târgul Locurilor de Muncă, care va avea loc la Casa Schuller, Piața Regele Ferdinand I, Municipiul Mediaș, pe 21 septembrie 2023, începând cu ora 10:00.

Evenimentul oferă oportunitatea unică pentru locuitorii din Mediaș și împrejurimi de a interacționa cu angajatori locali și de a descoperi o varietate de locuri de muncă și perspective de carieră. Aici, participanții pot afla mai multe despre companiile locale și pot discuta direct cu reprezentanții acestora.

Într-un climat economic în continuă schimbare, Târgul Locurilor de Muncă oferă atât angajatorilor, cât și solicitanților de locuri de muncă, o platformă ideală pentru a se conecta și a explora opțiuni de angajare. Aceasta este o ocazie valoroasă pentru tinerii profesioniști, dar și pentru cei care caută schimbări în carieră sau reîntoarcerea pe piața muncii.

Participanții sunt așteptați cu drag să participe și să descopere oportunitățile care pot schimba viitorul profesional.

Comments

comments

Location: Casa Schuller, Piața Regele Ferdinand I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Loading…
  • Casa Gazelor Naturale Medias

    Casa Gazelor Naturale fost inaugurata de catre compania Romgaz in anul 2010, fiind amplasata in mijlocul unui frumos parc natural. Inaugurarea a avut loc cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Este locul unde se valorifica trecutul istoric al gazelor naturale, se consulta lucrari de specialitate, se pot organiza:  conferinte, simpozioane, cursuri, mese rotunde si intalniri de afaceri. Se gasesc exponate specifice sectorului gazifer, manuscrise si documente de referinta, moment foto – video de istorie a industriei, harta digitala interactive a ramurilor industriei gazifere, biblioteca de carte tehnica si lucrari stiintifice, colectie de carote si minerale. Misiunea Centrului este de a culege informatii si de a organiza activitati de diseminare; perfectionarea si implicarea in activitatea de cercetare si elaborare a materialelor privind sectorul gazelor naturale; schimbarea perceptiei asupra rolului pe care gazele l-au avut si il au in viata oamenilor; […]

  • Muzeul Municipal Medias

    Muzeul isi are inceputul in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, dar fondarea sa este definitivata in 1901. A fost obiectul preocuparii unor profesori de la gimanziul mediesan,  apoi comitetul format pentru patronarea sa a solicitat trecerea lui in proprietatea Bisericii Evanghelice. Dupa preluarea colectiei sale de catre liceul german in anul 1906, incepand cu anul 1922 acesta s-a numit „Museum Alt Mediasch”S-au succedat: in anul 1949 transferarea sa in cladirea „Ateneului popular”  sub denumirea de Muzeul Raional „Nicolae Balcescu”,  apoi in 1961 prin extinderea cu 3 incaperi s-a infiintat sectia de Stiintele naturii, iar in 1970 o data cu stabilirea muzeului in cladirea fostei Manastiri franciscane s-a infiintat cea de-a treia sectie – cea de Etnografie si Arta. Muzeul a avut timp de cativa ani o filiala in comuna Biertan, insa in 1960 aceasta s-a inchis definitiv si obiectele au fost transferate la Medias. Muzeul a primit dupa […]

  • Sinagoga Medias

    Sinagoga Mediaș a fost construită în anul 1896 și ulterior i s-au alăturat clădirea cunoscută drept Casa Rabinului și clădirea școlii evreiești, care are la demisol o mikvah (baia rituală), cunoscută medieșenilor drept baia comunală, întrucât după Cel de-al Doilea Război Mondial, baia rituală a comunității evreiești a fost împărțită în două – o parte pentru uzul comunității, iar o alta pentru uz public. 
De obicei cartierele evreiești erau construite la periferia orașului; și în acest caz sinagoga se găsește în imediata vecinătate a zidurilor burgului medieval.
 Clădirea este considerată o sinagogă de dimensiuni medii datorită mărimii și capacității sale), ieșind mult în evidență față de clădirile din zonă prin stilul și decorațiunile sale. 
Interiorul este împărțit în două secțiuni: zona de intrare și sala de ceremonii.
 Zona de intrare se împarte în vestibul, o încăpere mică pentru studierea Torei și casa scării pe unde femeile urcau în balcon.
 Sala […]

Testimonials  |  Info: There are no items created, add some please.

Vrei sa primesti evenimentele si noutatile
pe e-mail?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te asiguri ca nu pierzi nicio oportunitate!